NYHET!
Print produktark

UDI Inkfish Vannjet - Børsteløs RTR

(1)
Tilhører kategori
Båter Elektro
Handle nå, del opp eller betal senere. Walley Les mer
kr 1.499,-
3|55|10
VareID: 64056, Produktnr: UDI023PRO
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Anbefalt tilbehør
Deler
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Vannjet
Selvrettende
Low voltage og rekkevidde alarm
Vannkjølt
Tøff radiostyrt modell fra UDI med vannjet! Båten leveres med velkjente UDI-funksjoner som selvrettende skrog, LED-lys og alarmsystem for rekkevidde og batterispenning. Med vannjetsystemet har du ingen utsatt propell på undersiden. Radiosenderen er også utstyrt med bryter for fartsbegrensning. Velg mellom lav, medium og maks fart, slik at hvem som helst, stor eller liten, trygt kan prøve seg med denne morsomme og lettkjørte radiostyrte vannjeten.

Anbefalt tilbehør

PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK

Vannjet!

Her har UDI utviklet en flott løsning de kaller turbojet, og som gjør at vannjeten har integrert motorsystem med innsug under og utblås i bakkant, akkurat som en ordentlig vannjet. Båten styres ved at utblåsen svinges. På radiosenderen kan du velge mellom tre fartsmodus, slik at man kan tilpasse toppfart til fører. Altså er denne perfekt både for jr. og fattern.
  • Vannkjølt system
  • 3 fartsmodus
  • Turbojet motor


To versjoner

Vær oppmerksom på at båten leveres i to versjoner! En med børstemotor, og en med børsteløst oppsett. I praksis utgjør dette forskjell i pris og toppfart. Børsteløse motorsystemer er litt mer kostbare, men gir deg også høyere toppfart. Børsteversjon rundt 15, mens børsteløs ca 20 km/t. I tillegg er det en liten forskjell i fargenyanse. Børsteversjonen er matt, mørk grå med gulgrønn dekor, mens børsteløs versjon er svart med gul dekor. Pass på å velge den som er riktig for deg!

Signal & batteri alarm

UDI Inkfish Vannjet - Børsteløs RTR
UDI har laget en smart funksjon hvor du får beskjed på radioen når batteriet i båten begynner å få lav spenning. På denne måten kan du redde deg i land før batteriet går tomt. Når det registreres lav spenning på drivbatteriet begynner senderen å pipe som en indikasjon på at det er på tide å kjøre til land for å lade. På samme måte er det alarmsystem som gir beskjed om modellen nærmer seg maks av rekkevidde, slik at det er på tide å snu hjemover.


Selvrettende skrog

Båten er konstruert slik at skulle du være uheldig og havne opp ned i vannet, så er det ikke noe problem. Ved først å ta revers på håndkontrollen, og så full fart, så vrir skroget seg rundt riktig. Dette skjer grunnet skrogets smarte design sammen med rotasjonskraften i motoren når du gir på.

UDI Inkfish Vannjet - Børsteløs RTR
UDI Inkfish gjør seg godt med fører! PS! Avbildet dukke medfølger ikke.

Innhold i esken

I esken finner du alt du behøver for å komme i gang. En komplett ferdigmontert UDI Inkfish radiostyrt vannjet, tilhørende radiosender, krybbe til vannjet, drivbatteri, lader, bruksanvisning og umbraco. Det eneste du behøver uten er 4x AAA batterier til senderen.

Spesifikasjoner

Kjøretid8-10 min pr. batteri
Fart20 km/t
Lengde362 mm
Høyde110 mm
Bredde127 mm
Vektca. 659 gram
Batteri7.4V 2000mAh Li-ion m. XT30 plugg
LaderUSB
Sender2.4GHz
Rekkevidde100 meter
UDI Inkfish Vannjet - Børsteløs RTR

Viktig informasjon for radiostyrte båter:


Modellene er kun beregnet for bruk i ferskvann. Se over og etterstramme alle skruer før båten tas i bruk. Dette gjelder spesielt drivverk(propell, flexaksel m.m.). Det er også viktig å passe på at eventuell fleksaksel får tilstrekkelig med smøring. Bruke tape for å tette rundt lokket på båten slik at det ikke kommer vann inn.Les mer her...

Anbefalt tilbehør

Japcell AAA batterier - 2stk
3|451|4
kr 12,-
UDI023A-33 Inkfish batteri - 2000mAh XT30
3|118|34
NYHET!
kr 169,-
UDI023-06 Propeller
3|198|34
NYHET!
kr 29,-

Produktanmeldelser

Artig vannscooter
Bruker ga kun karakter
28.06.2024 av KIM REINHARD
Artig vannscooter, enkel og grei rett ut av esken. Minuset så langt er at om man får et luftig hopp slik at vannjet kommer opp i lufta, så må man gå av gassen helt slik at vannjetten får vann i seg igjen. Også er skroget litt utsatt for vann inntrengning.
Dette hjalp meg 2
Viser 1 / 1 tilbakemeldinger
Gi din tilbakemelding

Flere så også på