Betaling hos elefun.no

- Vi tilbyr flere betalingsløsninger for at handelen skal være tryggest og enklest mulig for deg som kunde. Følgende er en liten innføring i de ulike betalingsløsningene og hvordan disse best brukes.

Klarna Checkout

Våre foretrukne og anbefalte betalingsløsning for våre nettkunder er Klarna Checkout. Med Klarna Checkout får du en brukervennlig og effektiv betalingsopplevelse. Klarna Checkout lar deg velge mellom flere betalingsalterantiver i en og samme løsning. Betal nå (kort, bankoverføring og direktebetaling), Betal senere (faktura) og Del opp (delbetaling). Klarna tilbyr også sesongkampanjer du kan velge å ta del av.

Klarna legger til rette for tryggere og enklere netthandel. Det gjøres ved å la kundene få varen først og betale etterpå. Målet er at selgere og kjøpere over hele verden skal kunne handle med hverandre - helt friksjonsfritt. Vilkår og detaljer for betalingsalternativene ser du detaljert i handlekurven der du velger betalingsalternativ.

Klarna Appen

Shopping blir smoooth med Klarna-appen. Klarna-appen gir deg full kontroll. Du kan shoppe og betale, se dine kjøp og velge hvordan du vil betale selv etter at kjøpet ditt er gjennomført. Appen blir bedre, smartere og enklere jo mer du bruker den. Enkelt og greit: Den lar deg shoppe slik du liker å betale - smoooth. Lær mer om og last ned Klarna appen her

Klarna er alltid tilstede for å hjelpe deg.

Klarna tilbyr normalt 24/7 support med hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere. I tillegg har de utfyllende FAQ-sider som kan besvare de aller fleste betalingsrelaterte spørsmål raskt og effektivt. Gå til Klarna FAQ og support

Klarnas Brukervilkår
Klarnas Personvernerklæring

Klarna gjør det enkelt for deg som kunde! Ønsker du å lære mer om klarna og deres betalingsløsning kan du besøke dem og lese mer på deres nettsider: www.klarna.com.

Betaling med kort

Alternativt til Klarna kan man betale direkte med kort. Norge er blant de landene i verden som er kommet lengst i kortbruk. Også ved betaling på nett. Svært mange av våre kunder foretrekker kort som betalingsløsning. For at du som kortbruker skal være trygg når du handler hos oss bruker vi en sikker tredjeparts betalingsløsning fra Nets.

Nets er en IT-basert kunnskapsbedrift og en ledende tilbyder av elektroniske ID-, betalings- og informasjonsløsninger. Nets håndterte i 2008 1,5 milliarder transaksjoner med et samlet beløp på 61 763 milliarder norske kroner. Konsernet har i dag nærmere 830 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark. Hovedkontoret ligger i Oslo.

Vi tar for øyeblikket imot betalinger med kredittkort fra VISA og MasterCard.

Betale netto x dager

Bedriftskunder med egen avtale for dette kan handle på kreditt. Ved opprettelse av konto vil du i førsteomgang ha standardtilgang til betaling via Klarna eller kortbetaling. Ønsker du kredittavtale kan du kontakte kundeservice for å sette opp dette.

Kjøp over disk

Du er selvfølgelig også velkommen til å utføre din handel i våre lokaler i Grimstad. I butikken kan man benytte de vanligste betalingsmetodene som kontanter, Bank Axept, Visa og MasterCard.

PS! Husk å sjekke åpningstidene. Våre åpningstider i butikk er naturlig nok mer begrenset enn vår webshop.

Kart, adresse og kontaktinformasjon til butikken finner du her...