SOMMERSALG! KLIKK HER!

Betaling hos elefun.no

- Vi tilbyr flere betalingsløsninger for at handelen skal være tryggest og enklest mulig for deg som kunde. Følgende er en liten innføring i de ulike betalingsløsningene og hvordan disse best brukes.

Walley Checkout

Våre foretrukne og anbefalte betalingsløsning for de fleste nettkunder er Walley. Med Walley får du en brukervennlig og effektiv betalingsopplevelse. Walley lar deg velge mellom flere betalingsalterantiver i en og samme løsning. Betal nå (kort, bankoverføring og direktebetaling), Betal senere med faktura eller del opp betaling. Walley tilbyr også sesongkampanjer du kan velge å ta del av.

Walley legger til rette for tryggere og enklere netthandel. Det gjøres ved å la kundene få varen først og betale etterpå. Målet er at selgere og kjøpere over hele verden skal kunne handle med hverandre - helt friksjonsfritt. Vilkår og detaljer for betalingsalternativene ser du detaljert i handlekurven der du velger betalingsalternativ. De tilgjengelige betalingsalternativene vil variere noe på land og bruker. Følgende er noen av de viktigste tilgjengelige alternativene.
  • Visa
  • MasterCard
  • Vipps (NO)
  • MobilePay (DK)
  • Swish (SE)
  • Bankbetaling
  • Walley Faktura
  • Walley Kreditt
Walley-appen gir deg full kontroll. Du kan betale og se dine kjøp og eventuelt velge hvordan du vil betale etter at kjøpet ditt er gjennomført. Lær mer om og last ned Walley appen her: Walley App

Walley gjør det enkelt for deg som kunde! Ønsker du å lære mer om dem og deres betalingsløsning kan du besøke deres nettsider: www.walleypay.no

Betale netto x dager

Bedriftskunder med egen avtale for dette kan handle på kreditt. Ved opprettelse av konto vil du i førsteomgang ha standardtilgang til betaling via Walley eller kortbetaling. Ønsker du kredittavtale kan du kontakte kundeservice for å sette opp dette.

Kjøp over disk

Du er selvfølgelig også velkommen til å utføre din handel i våre lokaler i Grimstad. I butikken kan man benytte de vanligste betalingsmetodene som kontanter, Bank Axept, Visa og MasterCard.

PS! Husk å sjekke åpningstidene. Våre åpningstider i butikk er naturlig nok mer begrenset enn vår webshop.

Kart, adresse og kontaktinformasjon til butikken finner du her...