SOMMERSALG! KLIKK HER!

B2B, distribusjon & proff

Driver du butikk og er interessert i produkter fra vårt sortiment? Vi kan hjelpe deg! En lang rekke av produktene vi fører har vi også import og distribusjonsrettigheter på. Les mer under punktet "Distribusjon". Benytter du våre produtker i forbindelse med arbeid, industri, forskning, skole e.l? Våre kolleger i proffavdelingen bistår deg gjerne. Les mer i avsnittet "Proff".

Distribusjon

Elefun har i løpet av årene opparbeidet seg en rekke handelspartnere og agenturer innen radiostyrt hobby. Vi har i utgangsounktet vært en bedrift med fokus på sluttbrukeren. Ettersom etterspørsel på våre produkter har økt, har vi nå også opparbeidet vår egen distribusjonsløsning.

Webløsning

Elefun har en egenutviklet webløsning for våre distribusjonskunder. Her får dere liveoppdatert lagerstatus, priser og informasjon. Denne løsningen er kun tilgjengelig for våre distribusjonskunder, og gjør det raskt og enkelt å sette opp ordre hos oss.

Vilkår

For å handle med oss behøver vi litt info om ditt selskap. Når du kontakter oss første gang er det viktig at du opplyser om følgende. Hvis alt ser greit ut oppretter vi en konto til deg i vår distribusjonswebshop, og du kan begynne å bestille.
  • Organisasjonsnummer
  • Utsalgssted og/eller nettside
  • Postadresse

Ta kontakt

Hvis du driver, eller planlegger å starte en butikk, ta kontakt med oss! Send oss en e-post på b2b@elefun.no slik at vi kan diskutere nærmere hva det dreier seg om, og kan komme til enighet om en samarbeidsavtale.


Besøk vår forhandlerportal
Send oss en henvendelse
Proff

Våre produkter benyttes i ulike profesjonelle sammenhenger. Alt fra søk og redning, til inspeksjon og filmproduksjon. Vi har et eget team som jobber med våre profesjonelle aktører, og som kan hjelpe å finne den beste løsningen for deg.
Vi har en egen portal med navnet "Droner i arbeid". Droner i arbeid er en underavdeling av Elefun AS, spesialisert på Enterprise-produkter for industri og profesjonell bruk av droner. Vår unike kompetanse og dedikerte medarbeidere hjelper deg med riktig utstyr!


Besøk vår proffportal
Send oss en henvendelse