Personvern hos Elefun

- Elefun AS er underlagt den europeiske personvernloven, som også er gjeldende for netthandel i Norge, Sverige og Danmark. Dette for å sikre deg som kunde dine rettigheter, og sikre en trygg handel og god handeopplevelse.

I følge personvernloven må vi be deg godkjenne at vi behandler og oppbevarer opplysninger om deg i vår database. Ved kjøp hos Elefun bekrefter du denne godkjenningen. Informasjonen vil bli brukt for at vi skal kunne ivareta våre forpliktelser overfor deg.

Hvordan sikres dine data

For å sikre dine data utføres all kommunikasjon mellom deg og vår nettbutikk kryptert ved hjelp av et såkalt SSL-sikkerhetssystem. Ditt personlige passord lagres kryptert i våre databaser, slik at dette ikke er leselig for noen. Heller ikke våre ansatte.

Hvilke data oppbevarer vi

Elefun oppbevarer informasjon nødvendig for sending av varer til rett mottakeradresse, og for å sende eventuelle sporingsdetaljer på mail og/eller sms.

For å gi deg en bedre brukeropplevelse og presentasjon av relevante produkter oppbevares i noen tilfeller også IP-adresse og informasjon om ditt navigeringsmønster på våre nettsider.

I våre systemer oppbevarer vi ikke sensitiv informasjon som personnummer og kortdetaljer. Håndtering av slike data overlater vi til sertifiserte tredjeparts selskaper som Nets og Klarna som er underlagt svært strenge sikkerhetsregler og sikkerhetsrutiner.

Hva benyttes dataene til

For å kunne behandle din bestilling på best mulig måte vil den informasjonen som er nødvendig lagres i våre systemer og formidlet til transportselskapet for levering. Dine peronsopplysninger benyttes utelukkende for å gi deg en god kundeopplevelse, og videreformidles ikke til noen utover det som er nødvendig for å yte deg den service du behøver i form av betalingstjenester og logistikk.

Elefun tilbyr nyhetsmail som sendes ut med jevne mellomrom. Hvis du har registrert din interesse for dette vil du motta nyhetsmail på din e-postadresse. Du kan til enhver tid avbryte denne tjenesten her.

Deles dataene med andre

Dine persondata distribueres ikke, og deles kun med våre politelige partnere hvor dette er nødvendige for å utføre betalingstjenester og forsendelse av din ordre.

Hvordan slette mine data

Du kan til enhver tid se dine registrerte personlige data under "Din konto". Skulle du ønske din konto slettet, kan du gjøre dette under «Din konto / Brukeropplysninger», eller ta kontakt med oss.

Ved å slette dine data vil all sporbar informasjon om deg fjernes fra våre og våre partneres systemer. De eneste detaljer som blir værende igjen i våre systemer er ikke søkbare regnskapsdetaljer som vi er pålagt å oppbevare.