HjemVerktøy, utstyr & tilbehørFeltutstyrSendepulter m.m.
Print produktark

Jeti Winter Glove For DC

(4)
Handle nå, del opp eller betal senere. Les mer
kr 1.559,-
3|1|100
VareID: 35181, Produktnr: JMS-DC-WG
Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Jeti Winter Glove, et fint produkt som uten tvil er en uvurderlig følgesvenn når høst og vinter nærmer seg. Denne varianten er spesifikt ment for Jeti sin DC serie radio, men den kan også brukes sammen med andre pultradioer med braketter for skulderstropp. Det store vinduet sørger for at skjermen til din håndkontroll er godt synlig. Sendervotten har godt med rom i høyden, dette gir deg mye frihet til å bevege hender og fingre.

Produktanmeldelser

Jeti Winter Glove for DC
Bruker ga kun karakter
21.06.2017 av JON57
Et fantastisk produkt som har den vanlige høye Jeti kvaliteten. Denne passer like godt til bruk på en litt kjølig sommerdag som på isen på vinteren. Anbefales på det varmeste for å utvide flysesongen!!
Dette hjalp meg 1
God
Bruker ga kun karakter
26.01.2018 av karlmort
Kjøpe denne for frsky Horus. Passer perfekt til den. God høyde opp til toppen slik at fingrer ikke kommer borti noe. Lett å montere radio, da det et fin og stor luke. Luken er også klar og lett og lese radio display. Eneste minus er litt stor hull til hender, kan blåse litt inn der. Med stor jakke er det ikke et problem. Brukte den i -4, frøs ikke på hender.
Dette hjalp meg 1
Dårlig kvalitet
Bruker ga kun karakter
21.12.2020 av TORBEN
Skuffende :( Kjøpte denne - men ble returnert da plastikken / vinduet revnet på første dag. Bare minus en grad. Dessuten mener jeg personlig at det er litt for lite plass. Spesielt hvis du har kontakter på toppen av stikkene og tray. Kan ikke anbefale produktet. Skuffet over JETI kvaliteten her ! Elefun hadde som vanlig god kundeservice og jeg fikk refundert beløpet raskt. Bra service !
Dette hjalp meg 1 1
Viser 3 / 4 tilbakemeldinger
Vis alle
Gi din tilbakemelding

Flere så også på