Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: kr 0,- Totalt: kr 0,- inkl. MVA

Velg riktig lader!

Riktig lader gjør hobbyen morsommere. Man ender fort opp med flere batterier, og disse må lades. En allsidig lader som dekker flere typer batterier kan være en stor fordel. Rask, enkel og trygg lading gjør hobbyen morsommere og enklere. Selv til nybegynneren anbefaler vi gjerne å investere i en computerlader. Det behøver ikke være kostbart. Allerede til godt under tusenlappen finner man gode computerladere fra f.eks SkyRC og Hyperion som dekker de aller fleste behov.

Batterier er viktig

Li-Po benyttes gjerne som drivbatteri i de fleste radiostyrte modeller. Li-Po gir mye kraft i en kompakt og lett pakke. Samtidig er NiMh batterier tryggere, enklere og fremdeles godt egnet f.eks i radiostyrte biler for barn. Husk at batteriets kvalitet påvirker motorytelsen, og det er derfor viktig å velge et godt batteri. Vårt hovedutvalg er kvalitetsbatterier fra GensAce, men vi har også gode batterier fra Bronto, Traxxas, Hyperion og Optipower. 2-3 batterier anbefales for å få mest mulig moro ut av din modell.


EleFun-TV


Spektrum S2100 AC Charger 2x100W

Gå til produktEleFun-TV


ToolkitRC M8 Smart Charger 300W 1-8S Hvi

Gå til produktMotta tilbud og nyheter først!
Meld meg på

VISA mastercard Betal etter varen er mottatt med Klarna Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
     Hovedsiden      Om oss      Kontakt oss      Nettbutikken      Kjøpsvilkår      Personvern
Elefun AS © 2003 - 2019