SOMMERSALG! KLIKK HER!
NYHET!
HjemRadioutstyrØvrig radioutstyrGyrostabilisering for fly
Print produktark

FMSREF002 Reflex V3 Stable Flight Controller

Tilhører kategori
Gyrostabilisering for fly
Handle nå, del opp eller betal senere. Walley Les mer
kr 299,-
3|26|937
VareID: 64174, Produktnr: FMSREF002
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

FMSREF002 Reflex V3 Stable Flight Controller. Reflex V3 er designet for å bryte ned barrierer for nybegynnere, og gi dem selvtillit til å fly, samtidig som det også minimerer krasj risikoen for erfarne piloter. Å fly er enkelt når du har din egen "co-pilot" Reflex V3!
Reflex V3 Funksjoner
Tre flymoduser er tilgjengelige: Stabilisert, Optimalisert eller Manuell modus. Dette kontrolleres med en to-posisjons- eller tre-posisjonsbryter på senderen. Midtposisjonen på tre-posisjonsbryteren er som standard satt til manuell modus (av). Når systemet er tilordnet en to-posisjonsbryter, bytter Reflex®-systemet mellom stabilisert og optimalisert modus.

FMSREF002 Reflex V3 Stable Flight Controller


Stabilisert Modus
Designet for nybegynnere. Denne modusen reduserer følsomheten til flyet ved å begrense kontrollflatevinklene, fullstendig eliminere rulling og giring forårsaket av operasjonelle feil, og maksimere flysikkerheten. Når man bytter til denne modusen, kan flyet raskt stabilisere seg selv fra hvilken som helst posisjon når piloten ikke aktivt kontrollerer det. Reflex® stabilisert modus er den mest pålitelige "co-pilot" for nybegynnere.

Manuell Modus

Slår av all gyrofunksjonalitet, flyet flys helt manuelt når gyro er av.

Optimalisert Modus
Ved bruk av avanserte solid-state gyros, opprettholder Reflex®-systemet flyets holdning ved å motvirke forstyrrelser i lufta - fra vindkast til sidevind. Med Reflex vil selv små fly fly med selvtilliten til noe mye større!

FMSREF002 Reflex V3 Stable Flight Controller

Tilpasningsbar Parameterjustering
Reflex V3 integrerer Bluetooth, slik at piloter har fleksibilitet til å justere parametere basert på deres personlige preferanser og krav, noe som sikrer en skreddersydd og uforglemmelig flyopplevelse.
Utvidet Kompatibilitet med RC-fly
Utover FMS-modeller integreres Reflex® V3 sømløst med en rekke RC-flymerker, og gir piloter et omfattende utvalg og større allsidighet for deres flyaktiviteter.

FMSREF002 Reflex V3 Stable Flight Controller
Universell Tilgjengelighet
Reflex® V3 er tilgjengelig for nedlasting på IOS, Android mobil og Windows, og sikrer kompatibilitet med ulike enheter og imøtekommer de forskjellige behovene til brukerne.

Unik Identifikasjonskode
Hvert Reflex system er utstyrt med en eksklusiv identifikasjonskode, noe som garanterer at piloter kun kobler til sin egen enhet selv i miljøer med flere Reflex®-systemer. Dette minimerer risikoen for å koble seg til feil modeller og øker sikkerheten under flyging.

Personlig Reflex Navngiving
Piloter har friheten til å tildele egendefinerte navn til sine Reflex® V3-enheter, noe som beriker deres personlige opplevelse og eierskapsfølelse.

Passordmodifikasjon
Brukere kan selvstendig endre Reflex passordet, effektivt forhindre frekvenshopping og sikre sikkerheten.


PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
Flere så også på