SOMMERSALG! KLIKK HER!
-9%
Hjem3D-print3D-Printere
Print produktark

Creality K1C - 3D-printer

(1)
Tilhører kategori
3D-Printere
Handle nå, del opp eller betal senere. Walley Les mer
kr 7.221,-
7895| 7.895,-
3|9|1303
VareID: 63133, Produktnr: 30168
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

600mm/s printhastighet
Hands-free Auto Leveling
G-sensor for bedre utskrift
Printvolum: 220x220x250mm
Printklar ut av esken
Fleksibel byggeplate
Støtter karbonfiber-filament
K1C bygger på suksessen til den anerkjente Creality K1, og er en innelukket Core XY FDM-skriver som er i stand til hastigheter på opptil 600 mm/s. Designet for å konkurrere med bransjens beste 3D-printere, setter K1C en ny standard med sin helmetall-hotend, oppgraderte motorsystem og innovative byggeplate. K1Cs evner strekker seg utover PLA, den er spesifikt optimalisert for bruk av karbonfiberfilament, C i K1C står for Carbon. I tillegg kan K1Cs hotend nå og opprettholde temperaturer på opptil 300 grader Celsius, og dens direkte extruder er konstruert for å behandle karbonfiberfilament med høy presisjon
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK


Creality K1C - 3D-printer


K1, med sin fantastiske hastighet, vil tenne folks iver etter 3D-utskrift. En høy hastighet reduserer utskriftstiden og øker effektiviteten. Den bruker mindre energi for samme effekt, og dermed mer miljøvennlig. Det viktigste er at den fokuserer på den rene skapergleden.

Kongen av hastighet!

Sinnsyke 600mm/s på K1 er 12 ganger raskere enn en varnlig FDM 3D-printer. Med 20000mm/S² akselerasjon bruker den bare 0,03s på å levere full hastighet på 90% av printtiden. Ny keramisk varmer som omkranser hele hot-enden varmes opp til 200 grader på 40 sekunder og smelter filamentet øyeblikkelig. Ekstuderen er direkterevet og har doble gir med høy kraft, og hot-end har titainum heatbreak og dyse i kopperlegering. Hot-end har makstemperatur på 300 grader.

Creality K1C - 3D-printer


Doble vifter

En stor vifte på skrivehodet med luftkanaler avkjøler modellen direkte. En 18W ekstra vifte i byggekammeret forbedrer også kjøleeffekten.Modellen stivner før stringing og vridning. Det tillater støttefrie broer og overheng.Den siste egenutviklede sliceren Creality Print 4.3 inkluderer rike forhåndsinnstillinger og strømlinjeformer slicer-prosessen i 3 enkle trinn. Enda bedre, den styrker høyhastighetsutskrift med variabel linjebredde, buebane og så videre.

Creality K1C - 3D-printer


Speedy Creality OS og maskinvare

K1 tar i bruk det smarte Creality OS. Den har et enkelt brukergrensesnitt, og synkroniserer data og kommandoer med PC, telefon, Cloud og tilleggsmoduler. Den raske 1,2 GHz-prosessoren med to kjerner sørger for enkel utskrift med høy hastighet. 8G ROM lagrer opptil 400 modellfiler og muliggjør rask skriving og lesing. • Hurtigvarmende varmeseng: Varmesengen i aluminiumslegering sprer varmen jevnt og raskt. Den når 60°C på bare 180 sekunder.
 • Fleksibel byggeplate: Klebrig og varmebestandig, den fungerer godt med et bredt spekter av filamenter. Den fint frostede overflaten gjør modellbunnen fin og glatt. Bøybar for rask fjerning av utskrifter.
 • Selvtest med ett trykk: Gi et trykk, og K1 vil selvteste ekstruderen, varmebunnen, kameraet (valgfritt), vifte, utjevning, etc. Enhver unormalitet som oppdages vil vise displayet. Så brukere kan fortsette trygt uten problemer.
 • Håndfri automatisk nivellering: En rekke belastningssensorer er innebygd i varmebunnen for å generere et nøyaktig nivelleringsnett. Hele prosessen skjer av seg selv etter at utskriften starter. Du trenger ikke å løfte en finger eller være oppmerksom.
 • Tilkoblet og bekymringsløs kontroll

  K1 kan skrive ut via USB eller WiFi. Med en nettverkstilkobling kan K1 styres eller overvåkes* eksternt fra Creality Print eller Creality Cloud APP/WEB. Klyngekontroll er også tillatt når mange K1-skrivere er online. Når utskriften er fullført eller unormal, vil en melding bli sendt til telefonen eller PC-en din. Ikke mer nøye overvåking.Den unibody støpte aluminiumsrammen til K1 er CNC-maskinert for å være presis og stiv. Det muliggjør jevn utskrift med høy hastighet. Og utskriftskvaliteten er utmerket hele tiden.Ingen ringing i høy hastighet

  En G-sensor i skrivehodet måler resonansfrekvensene til høyhastighetsutskrift, og autotuner skriveren for å redusere det. Ikke mer goshting eller ringing på utskriften.Delikat tekstur uten Z-banding

  Den oppgraderte Z-aksen med mer nøyaktig posisjonering reduserer Z-banding effektivt. Teksturen har aldri vært så subtil.

  Produktanmeldelser

  super skriver
  Bruker ga kun karakter
  02.04.2024 av Ronny G.
  Veldig fornøyd med denne skriveren. Fungerer utmerket rett ut i fra eska med kun enkel montering. Fjerne pakke skum og 3 skruer til buildplate (godt merket med pil). Feste skjerm og dørhåndtak. Har brukt denne masse med Carbon PLA, ASA og mange forskjellige typer PLAer. For høyhastighets utskrift er hyper pla eller pla+ og foretrekke. En bra oppgradering av forgjengeren K1. Har erfaring med begge printerene. NB! Anbefaler å ta ut PTFE tube fra dragcain, slik at fillamentet ikke får så stor vinkel inn til printhodet. Dette for at mer porøse/sprø filament (Carbon, Mattpla bla.) typer ikke skal brekke.
  Dette hjalp meg 4
  Viser 1 / 1 tilbakemeldinger
  Gi din tilbakemelding

  Flere så også på