NYHET!
Hjem3D-print3D-Printere
Print produktark

Creality Ender-3 V3 KE - 3D Printer

Tilhører kategori
3D-Printere
kr 3.990,-
3|5|1303
VareID: 62261, Produktnr: 29679
Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Byggevolum 220x220x240
Max printhastighet: 500mm/s
Hotend temperatur opptil 300 grader
Creality Ender-3 V3 KE er en oppgradert versjon av Ender-3 V3 SE med forbedringer som høyere utskriftshastighet, bredere filamentkompatibilitet og en 4,3 tommers fargeberøringsskjerm. Maskinen er utstyrt med en CR-Touch Auto Leveling Sensor og en Strain Gauge for å gjøre nivellering og Z-offset kalibrering til en lek.
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK


Creality Ender-3 V3 KE - 3D Printer

Ekstraordinær utskriftshastighet

Skriveren kan skrive ut med en hastighet på 500 mm/s, noe som betyr at en Benchy kan skrives ut på omtrent 15 minutter.

A-akse lineær skinne, ultra-jevn bevegelse

Den nøyaktige lineære skinnen på X-aksen har en vognglide som inneholder kulelager, noe som gjør hver bevegelse nøyaktig, stødig og friksjonsfri (0,04 friksjonskoeffisient). Bygget av stivt stål, vil den forbli som ny selv etter lang tids bruk.

Superior Hotend for å møte større utfordringer

60W keramisk varmeapparat, i stand til å fullstendig smelte filamenter for høyhastighetsutskrift; Bi-metall (kobber + titanlegeringer) varmebrudd, som effektivt forhindrer termisk krypning; Kobberdyse, muliggjør 300°C utskrift.

Doble vifter for rask modellkjøling

Hver side av skrivehodet har en modell kjølevifte. Sammen avkjøler de den nytrykte delen raskt og jevnt. Nå er utskriftene dine alltid i god form.
Creality Ender-3 V3 KE - 3D Printer


Smart brukergrensesnitt til fingerspissene

Responsivt berøringsgrensesnitt med en intuitiv fanelinje; Smart selvtest for Z-forskyvning, automatisk nivellering og mer med bare ett trykk; Sanntidsmodell, forhåndsvisning og levende bevegelsesgrafikk av utskriftsparametere.

Moroa går utover plassens grenser med LAN-utskrift og skyutskrift. Alle aspekter av 3D-skriveren din kan kontrolleres fra en PC (med Creality Print) eller en telefon (med Creality Cloud APP) via WiFi. Med flere skrivere på nettet kan du administrere dem effektivt som en utskriftsfarm.
Creality Ender-3 V3 KE - 3D Printer


Flere filamenter å skrive ut med

Ender-3 V3 KE kan håndtere Hyper PLA, PETG, ABS, TPU(95A) og ASA filamenter. Bare velg den rette for å skrive ut den daglige varen, delen eller produktet du liker. Ender-3 V3 KE skriver ut raskere og bedre med Creality Hyper PLA.
Creality Ender-3 V3 KE - 3D Printer
Flere så også på