GRATIS FRAKT*
* Dette produktet kvalifiserer til gratis frakt. Andre varer i samme ordre vil da også få gratis frakt.

Unntak er varer med egne spesifike fraktkriterier.
HjemDronerDrone etter merkeDJI Mini
Print produktark

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

kr 13.989,-
3|30|1413
VareID: 61267, Produktnr: CP.MA.00000735.01
Produktinfo
Anbefalt tilbehør
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Opptil 34min flytid!
Kun 249g!
4K-HDR
Fly More Combo!
C0-merket*
På lager! Her får du en Fly More Combo som inkluderer Mini 4 Pro, RC2 kontrolleren, totalt 3 batterier, ladehub, veske og litt tilbehør i form av kabler og ekstra propeller. ALT du trenger med andre ord! Informasjonen på denne siden oppdateres kontinuerlig.

Anbefalt tilbehør

PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK

Størrelse er ikke alt!

Den megakompatible DJI Mini 4 Pro i ministørrelse er like kraftig som den er bærbar. Med en vekt på mindre enn 249 g og med oppgraderte sikkerhetsfunksjoner er den ikke bare reguleringsvennlig, den er også den sikreste i sin serie. Med en 1/1,3-tommers sensor og toppfunksjoner, redefinerer den hva det vil si å fly med Mini.

Enkel å få med seg

For dronepiloten på farten er problemfri bruk nøkkelen. Med en vekt på mindre enn 249 g, krever ikke Mini 4 Pro registrering i de fleste land og regioner. Den sammenleggbare og kompakte designen gjør den også enkel å ta med deg på din neste fottur, stranddag eller improvisert helg. Vær klar til å ta fantastiske opptak når inspirasjonen melder seg.
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

Flytid

Utforsk enda mer av omgivelsene dine med en utvidet flytid på opptil 34 minutter. DJI Mini 4 Pros intelligente flybatterier ultralett og har nok kraft til å dekke dine behov for flyfotografering.

Ja visst er nye Mini 4 en "Pro" versjon

DJI Mini 4 Pro er enestående i et bredt spekter av lysforhold, slik at du alltid kan være klar til å lage. 1/1,3-tommers CMOS-sensoren har dobbel native ISO og støtter direkte utgang av HDR-opptak. Hvert bilde er beriket med et høyere dynamisk område for å avsløre flere detaljer i høylys og skygger.
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

Bilde og video-kvalitet

Mini 4 Pro leverer Imponerende 4K HDR-video og 48MP RAW-bilder. Beundre den rike klarheten til hvert bilde, selv når du zoomer inn. Eller sakte ned når verden blir hektisk med dramatisk 4K/100fps video i sakte film. Video i 4K med 60fps er ingen problem.

Sikker flyving


APAS 5.0
Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 5.0) oppdager objekter i flyets flybane i sanntid. Dette gjør at DJI Mini 4 Pro kan unngå hindringer, selv i kompliserte miljøer.

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)


Fantastiske funksjoner


 • Advanced RTH gjør at Mini 4 Pro kan automatisk planlegge en sikker flyrute tilbake til hjemmepunktet og enkelt omgå hindringer. I tillegg til dette legger den til rette for at du som pilot er enda mer selvsikker på hjemturen.
 • Waypoint Flight er en automatisk rutefunksjon for presis rute repeterbarhet.
 • ActiveTrack 360° med forbedrede funksjoner for motivsporing. Sveip en sti på sporingshjulets interace for å ta sømløse kinobilder. Med rundstrålende hindringsføling, omgå hindringer og oppnå jevnere, mer stabil sporing og resultater.
 • MasterShots er en sann spillveksler for enhver nybegynner flyfotograf. Bare velg motivet ditt, og Mini 4 Pro vil utføre en sekvens av promanøvrer, og generere en kort kinovideo etterpå. Det er en god grunn til at dette er en fanfavoritt.
 • Cruise Control kan redusere operatørtretthet i løpet av langdistanse, steady state-flyging og redusere kamerarystelser ytterligere med jevnere kamerabevegelser
 • Hyperlapse får fart på tiden med bare noen få trykk ved å lage en slående hyperlapse- eller timelapse-video. Fang bevegelig trafikk eller rullende skyer og injiser litt drama i videoene dine.
 • Digital Zoom lar deg komme nærmere motivet med 4x digital zoom. Dette lar deg fange scener uten å forstyrre dem og speide bilder langveisfra.
 • Panorama lar deg filme vidstrakte landskap med vidvinkel, 180 grader, vertikal og sphere.


 • Quick Transfer

  Mini 4 Pro er umiddelbart klar til å dele kreasjonene dine, og støtter høyhastighets Wi-Fi-nedlastinger med opptil 30 Mbps takket være QuickTransfer.

  *C0-merking betyr at man ikke trenger A1/A3-kurs for å fly dronen lovlig i Åpen Kategori. Dronen er også begrenset til en maksimal høyde på 120m. A1/A3-kurs anbefales allikevel, og man må fortsatt registrere seg på flydrone.no, merke modellen med operatørnummer samt ha gyldig ansvarsforsikring.

  Innhold

  DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

  Anbefalt tilbehør

  Sandisk Minnekort MicroSDXC Extreme 128GB 190MBs
  3|234|679
  kr 349,-
  DJI Mini 4 Pro Intelligent Battery
  3|42|1562
  kr 999,-
  SanDisk Minnekort MicroSDXC Extreme 64GB 170MB/s
  3|11|679
  kr 225,-

  Produktanmeldelser

  Bruker ga kun karakter
  10.10.2023 av evelina m.
  Dette hjalp meg
  Viser 1 / 1 tilbakemeldinger
  Gi din tilbakemelding

  Flere så også på  Vinn ønskeliste
  Gavetips 0-500
  Gavetips 500-1000
  Gavetips 1000-2000
  Gavetips 2000-5000
  Gavetips 5000+
  Julekalender
  Gavekort