NYHET!
HjemDronerDrone etter merkeDJI Matrice
Print produktark

Flyfire OWL - M30/T

Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Fallskjerm
Designet for M30
IP45
Flyfire her med fallskjermløsning for DJI M30/T.
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK

Sikkerhet

OWL er utstyrt med Flyfire sikkerhetsalgoritme, og fareresponstiden senkes til 0,5 sekunder. I nødstilfeller kan fallskjermen også åpnes manuelt. Hastigheten er stabilisert på 4,6m per sekund. (Under tvangslandingen sender høyeffektsummeren kontinuerlig ut varsellyden for å minne fotgjengere på bakken om å unngå og beskytte deres sikkerhet.

Genial sensor hardware

OWLs viktige sensormaskinvare er dobbel-redundant design, og Flyfire-sikkerhetsalgoritmen integrerer sømløst DJI-miljøpersepsjonsdata og sine egne sensordata. Når en farlig situasjon oppstår, kan OWL raskt identifisere og sende instruksjoner for fallskjermåpning og droneoppheng superkjapt for å beskytte bakkepersonell og eiendomssikkerhet.

Lettvektig og vann- og vindbestandig

 • Basen er forsterket med karbonfiberplate, som er lettere i vekt og sterkere i strukturen. Beskytt OWL og DJI M30 når du åpner paraplyen. IP45-sertifisert.
 • Designet med flytende utseende reduserer effektivt vindmotstanden og reduserer det ekstra utholdenhetstapet forårsaket av bruk av OWL under drift. Den passer helt til baksiden av DJI M30, flyr jevnt og påvirker ikke alle funksjonene til den nedre lasten.
 • OWL har en fullstendig forseglet fallskjermbeholderstruktur, og hele maskinen har et IP45 beskyttelsesnivå, som ikke er redd for støv og regn. Fallskjermbingen har et innebygd miljøovervåkingssystem for å overvåke den interne temperaturen og fuktigheten i fallskjermbingen hele tiden. Under normale omstendigheter er den vedlikeholdsfri i 2 år, noe som er en solid støtte for flyreisen din.
 • Flyfire OWL - M30/T


  Parachute Control

  OWL integrerer manuell og automatisk fallskjermåpningsmodus. I en nødssituasjon kan operatører hoppe over systemvurderingen og åpne fallskjermer manuelt for å sikre sikkerheten til personell og eiendom på bakken.

  Innhold

  Flyfire OWL - M30/T
  Flere så også på