Fuel i denne kategorien er kun tilgjengelig i butikk.
Ønsker du fuel tilsendt kan du bestille dette her: Fuel - Sendes


Nitrofuel

621
Optimix RTR 16 leveres i 2.5liters-kanner, og har 15% Klotz helsyntetisk olje. Denne er designet for å maksimere ut de nye EU-reglene og inneholder 16 vektprosent nitro. Dette er en kvalitetsfuel for RTR-biler, som forenkler tuning av motoren.
(1)
kr 299,-
+
-
4|69|57
621
5-lites kanne med Optimix Straight Synth. Dette er en fuel uten nitro, inneholder 20% Klotz syntetisk olje og 80% metanol.
kr 429,-
+
-
4|1|57
621
Optimix 4-stroke 20 leveres i 5-liters dunk og passer fint til fly med 4-taktsmotorer som trenger 20% olje. Inneholder 12% nitro og 20% Klotz helsyntetisk olje.
kr 539,-
+
-
4|36|57
621
5-Liters kanne med nitrofuel med 18% olje. Denne er designet for å maksimere ut de nye EU-reglene og inneholder 16% vektprosent nitro. Passer fint til helikopter og flymotorer som er laget for dette blandingsforholdet.
(1)
kr 549,-
+
-
4|66|57
621
Optifuel Optimix Race 16 i 5liters-kanner. Denne er designet for å maksimere ut de nye EU-reglene og inneholder 16 vektprosent nitro. Løpsfuel med 8% syntetisk olje og 3% BeNOL caster-olje, totalt 11%, ikke for bruk i RTR-biler.
kr 579,-
+
-
4|24|57
621
5Liters kanne med røykolje.
kr 559,-
+
-
4|11|57
621
5Liters kanne med 12% nitro og 18% olje. Passer fint til fly og RTR-båter.
(2)
kr 519,-
+
-
4|65|57
621
5Liters kanne med 5% nitro og 18% olje. Passer fint til fly som klarer seg med lavt nitroinnhold.
kr 449,-
+
-
4|26|57
621
Optimix RTR 16 leveres i 5liters-kanner, og har 15% Klotz helsyntetisk olje. Denne er designet for å maksimere ut de nye EU-reglene og inneholder 16 vektprosent nitro. Dette er en kvalitetsfuel for RTR-biler, som forenkler tuning av motoren.
kr 519,-
+
-
4|54|57
836
5-liters kanne med 16% etter vekt (12% etter volum) nitrofuel for 1/8 og 1/10-biler. Anbefales ikke til motorer eller situasjoner som krever høyt innhold av olje i blandingen. Fuelen er blandet i juni 2022.
kr 395,-
+
-
4|14|57


Se også