NYHET!
HjemModellbygging & byggesettLEGO, brikker & byggeklosser
Print produktark

LEGO Nasa Mars Rover Perserverance

Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

1132 byggeklosser
LEGO Technic
Denne mekaniske modellen er laget for barn som elsker romfart, forskning og teknologi. Modellen er stappfull av funksjoner som lærer barn om hvilke utfordringer NASAs rover Perseverance og ledsagerhelikopteret Ingenuity står overfor.
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
Byggeprosjektet er perfekt for barn som er interessert i forskning og teknologi, og det inkluderer en Augmented Reality-app, som lærer barn masse om miljøet på Mars og roverens oppdrag.

LEGO Nasa Mars Rover Perserverance


LEGO Nasa Mars Rover Perserverance
Modellen er stappfull av funksjoner som lærer barn om hvilke utfordringer NASAs rover Perseverance og ledsagerhelikopteret Ingenuity står overfor. Roveren har 360° styring og en bevegelig arm samt fulldempede ledd som gjør at kjøretøyet får jevn trekkraft på alle seks dekk selv i ulendt terreng. Modellen inkluderer også byggbare detaljer, blant annet en kraftkilde, antenne, kameraer og forskningsinstrumenter.
Med appen LEGO Builder får barn en intuitiv byggeopplevelse, hvor de kan zoome og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore framdriften sin. Byggesettet er 23 cm høyt, 32 cm langt og 23 cm bredt.

Spesifikasjoner

Antall klosser1132
Anbefalt alder10+
Flere så også på