HjemModellbygging, LEGO & byggesettByggesettModellbyggesett seilskuter & båter
Print produktark

Artesania Latina - Fishing Boat Botter

Handle nå, del opp eller betal senere. Les mer
kr 995,-
3|1|317
VareID: 60044, Produktnr: 22125
Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Enkel monteringsopplevelse
47.5cm lang
Modellbyggesett av Fishing Boat Botter, fransk fiskebåt, en tradisjonell nederlandsk treskipsmodell i skala 1:35. Denne kopien av denne fiskebåten gir modellbyggeren på mellomnivå en vennligere og enklere monteringsopplevelse. Modellen har forbedrede deler av høy kvalitet. Denne bonusutgaven leveres med et flott lite skrogstøtte.
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK

Botter

Disse båtene seilte i århundrer på det grunne kystvannet i Zuiderzeehavet. Mannskapet, vanligvis mellom 2 og 4 mann, pleide å holde fangstene i live i en barnehage plassert i midten av skipet. Zuiderzee var et stort innlandshav nord for Nederland.

Fullførelsen i 1932 av en stor demning delte den i to, og skapte en stor innsjø med saltvann kalt Ijsselmeer og la resten av det gamle innhavet til Frisiskehavet.

Etter denne delingen ble det ikke bygget nye Botters, treverket og seilene ble erstattet av stål og motorfremdrift. En forening for Botter-bevaring holder flere av dem i sin opprinnelige tilstand.
Skala1/35
Lengde475mm
Høyde375mm
Bredde115mm
Product details in english
Renewed in 2022, wooden ship model kit of the traditional Dutch fishing boat Botter at 1:35 scale. With the purchase of this miniature replica, you will be happy about its improved and precise building experience.
Mer info på Engelsk
Flere så også på