SOMMERSALG! KLIKK HER!
HjemDronerDrone etter merkeDJI Mini
Print produktark

DJI Mini 3 w/DJI RC-N1

Tilhører kategori
DJI Mini
Droner med kamera
Handle nå, del opp eller betal senere. Walley Les mer
kr 5.689,-
3|2|1413
VareID: 58919, Produktnr: CP.MA.00000584.01
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Anbefalt tilbehør
Deler
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Opptil 38min flytid!
Kun 249g!
DJI RC-N1
Kompakt
DJI her med Mini 3 w/DJI RC-N1! Denne utgaven kommer med mange av de flotte funksjonene du får på Pro utgaven, denne utgaven har derimot enklere bilde/film-moduser og færre sensorer for den som ikke føler behovet og heller ønsker en enkel pakke! Denne pakken inneholder 1 batterier, tilkoblingskabler for mobil, USB-C kabel, Mini 3 drone og DJI RC-N1-radio.

Anbefalt tilbehør

PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OKStørrelse er ikke alt!

Den megakompatible DJI Mini 3 i ministørrelse er like kraftig som den er bærbar. Med en vekt på mindre enn 249 g og med oppgraderte sikkerhetsfunksjoner er den ikke bare reguleringsvennlig, den er også den sikreste i sin serie. Med en 1/1,3-tommers sensor og toppfunksjoner, redefinerer den hva det vil si å fly med Mini.

Sporty og enda bedre

Mini 3 har et helt nytt utseende som er optimalisert for å få mer ut av hver flytur. Med større propeller, en aerodynamisk kroppstilt og et kraftig hinderfølingssystem, gir den strømlinjeformede designen økt flytid og sikkerhet.

Den redesignede gimbalen tilbyr et bredere rotasjonsområde for bilder med lav vinkel og ekte vertikalt fotografering, noe som gir uendelige kreative muligheter. Alle aspekter av denne ansiktsløftningen har blitt nøye vurdert for å ta Mini til aldri før-sett høyder.

Enkel å få med seg

For dronepiloten på farten er problemfri bruk nøkkelen. Med en vekt på mindre enn 249 g, krever ikke Mini 3 registrering i de fleste land og regioner. Den sammenleggbare og kompakte designen gjør den også enkel å ta med deg på din neste fottur, stranddag eller improvisert helg. Vær klar til å ta fantastiske opptak når inspirasjonen melder seg.

Flytid

Utforsk enda mer av omgivelsene dine med en utvidet flytid på opptil 38 minutter. DJI Mini 3 intelligente flybatterier ultralett og har nok kraft til å dekke dine behov for flyfotografering. I denne pakken får du med totalt 3 batterier som gir deg plenty med strøm slik at du kan holde på enda litt lengre.

Dag eller natt, ingen problem!

 • Fang subtiliteten til lys og skygger når du drar ut på en dagstur.
 • Ta bilder med klarhet og mindre støy når kvelden faller på.
 • Nyt øyeblikket, vær tro mot den kreative prosessen din, og stol på Mini 3 for å fange din verden.


 • DJI Mini 3 w/DJI RC-N1  Enestående

  DJI Mini 3 er enestående i et bredt spekter av lysforhold, slik at du alltid kan være klar til å lage. 1/1,3-tommers CMOS-sensoren har dobbel native ISO og støtter direkte utgang av HDR-opptak. Hvert bilde er beriket med et høyere dynamisk område for å avsløre flere detaljer i høylys og skygger.

  Bilde og video-kvalitet

  Mini 3 leverer Imponerende 4K HDR-video og 48MP RAW-bilder. Beundre den rike klarheten til hvert bilde, selv når du zoomer inn. Eller sakte ned når verden blir hektisk med dramatisk 1080p/120fps video i sakte film. Video i 4K med 30fps er ingen problem.

  DJI Mini 3 w/DJI RC-N1


  Fantastiske funksjoner


 • QuickShots gjør at Mini 3 flyr rett opp i luften mens kameraet beveger seg mens den peker nedover etter motivet du har valgt. Deretter velger du en høydegrense. Når opptaket er fullført, vil dronen fly tilbake til sin opprinnelige posisjon.
 • Digital Zoom lar deg komme nærmere motivet med 4x digital zoom. Dette lar deg fange scener uten å forstyrre dem og speide bilder langveisfra.
 • Panorama lar deg filme vidstrakte landskap med vidvinkel, 180 grader, vertikal og sphere.


 • Utålmodig?

  Mini 3 er umiddelbart klar til å dele kreasjonene dine, og støtter høyhastighets Wi-Fi-nedlastinger med opptil 30 Mbps takket være QuickTransfer.

  Innhold

  DJI Mini 3 w/DJI RC-N1

  Anbefalt tilbehør

  Sandisk Minnekort MicroSDXC Extreme 128GB 190MBs
  3|336|679
  kr 249,-
  Hardcase for DJI Mini 3/4 Pro - Black
  3|2|1562
  kr 1.099,-
  DJI Mini 3 Propellers (2 Pairs)
  3|15|1562
  kr 149,-

  Produktanmeldelser

  Desverre ingen tilbakemeldinger på dette produktet enda.

  Gi din tilbakemelding
  Produkt
  DJI Mini 3 w/DJI RC-N1
  Velg karakter
  Overskrift
  Produktanmeldelse
  Retningslinjer
  Produktanmeldelser er ment for at du skal dele din erfaring med andre som søker kunnskap om produktet.
  Urelevant, uriktig eller støtende innhold vil bli fjernet.

  Spørsmål, reklamasjoner e.l: kontakt oss direkte
  Flere så også på