HjemBilerElektrobilerCrawlere
Print produktark

FMS FCX24 Power Wagon 1/24 Crawler Gul

(5)
Tilhører kategori
Crawlere
kr 1.895,-
3|21|488
VareID: 57566, Produktnr: FMS-12401GY
Produktinfo
Anbefalt tilbehør
Deler
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

2trins girkasse
Portalaksler
Leveres komplett
4WD
Var det du som spurte etter en 1/24-crawler med portalaksler og 2-trinns girkasse? Her er begge dine to ønsker oppfylt! FMS leverer her FCX24 Power Wagon med 4WD, utrolig kult karosseri, store hjul og de nevnte funksjonene portalaksler og 2-trinns girkasse. Bilen kommer som RTR med radio, usb-lader og batteri, og man behøver kun 4xAAA-batteri til radioen.

Anbefalt tilbehør

PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
Det medfølgende lipo-batteriet på 380mAh gir en kjøretid på rundt 10-15 minutter og lades med medfølgende USB-lader på ca en halvtime. Radioen sender på 2.4GHz slik at man kan kjøre flere samtidig uten forstyrrelser. Bilen leveres i oppbevaringseske og gjør seg også veldig bra på hylla! Meget god fremkommelighet til størrelsen på grunn av store hjul og lavt giret førstegir.
FMS FCX24 Power Wagon 1/24 Crawler Gul

Spesifikasjoner
Lengde210mm
Bredde125,7mm
Høyde131mm
Akselavstand138,8mm
Bakkeklaring senter38,8mm
Motor130 Børste
Regulator3-in-1 ESC/RX/Light
FMS FCX24 Power Wagon 1/24 Crawler Gul
Product details in english
FCX24 meticulously designed by FMS team will redefine the small scale climbing rc car. As the first product of the FCX24 series, the car body is the POWER WAGON in 1949, which appeared in the form of a mud off-road truck. It is positioned as a high-performance crawler chassis. The carframe is made of high-strength nylon. Compared with the trapezoidal beam spliced by metal side beams and plastic trusses, the overall weight is lighter and the strength is higher. The mid-mounted power assembly has a low center of gravity and integrates the 2-speed transmission, transfer case and 130 motor. The power is transmitted to the front and rear axles through the universal joint drive shaft. The axles are equipped with wheel side reducers, commonly known as "portal axle", which can increase the ground clearance of the differential tooth pack and improve the passability.

FEATURES:
Ready To Run Model
Two Speed Transmission
Port Alaxle, High Ground Clearance For Climb
24 Ballbearings Full Set
Metal Gears Steering Servo
Four Link Suspension
High Strength Integrated Nylon Frame

INCLUDES:
Transmitter
Electronic Speed Controller(3-In-1)
Receiver(3-In-1)
Led Light Control(3-In-1)
Steering Servo
Shift Servo Battery Pack
Battery Charger
Mer info på Engelsk

Anbefalt tilbehør

Japcell AAA batterier - 2stk
3|576|4
kr 12,-
EAZY RC 2s 380mah LiPo 1/18
3|139|34
kr 139,-
FMS-C1236 2s 380mah LiPo 1/12
3|11|34
kr 119,-

Produktanmeldelser

Ikke la kona prøve den :)
Bruker ga kun karakter
31.12.2022 av DR TOTAKT.
Lot kona prøve den som takk for at hun satte på merkene på dører og panser. Dårlig ide... Hun bare måtte ha den, og jeg måtte kjøpe en gul en, som heldigvis kom i tide til jul. Ingen av oss har eid eller prøvd radiostyrt bil før, så vi er superfornøyd med den medfølgende fjernkontrollen som var enkel å ha med å gjøre slik av vi lett kunne tilpasse gass, styring og brems til vårt ferdighetsnivå. Heldigvis samler kona på stein, så nå kjører og trener vi i ei lita steinrøys i stua, i påvente av at all snøen vi fikk til jul skal forsvinne.
Dette hjalp meg 9 1
Lettkjørt og underholdende.
Bruker ga kun karakter
01.01.2023 av DR TOTAKT.
Dette er min første radiostyrte bil (etter at kona mi bare MÅTTE ha den røde jeg bestilte først). Jeg er superfornøyd med den medfølgende fjernkontrollen som var enkel å ha med å gjøre slik at jeg lett kunne tilpasse gass, styring og brems til mitt ferdighetsnivå. Var litt plunder med å få av karosseriet de første 2-3 gangene, men blir enklere når du får inn teknikken i fingrene, det er faktisk også mulig å nå tak i lade(balanserings) kontakten slik at man slipper å ta av karosseriet for å lade. Så langt varer batteriet godt over 20 minutter ved rolig innendørs kjøring. Kona samler på steiner, så nå kjører og trener vi i ei lita steinrøys i stua, i påvente av at all snøen vi fikk til jul skal forsvinne :)
Dette hjalp meg 3
Ett godt alternativ til SCX24
Bruker ga kun karakter
03.02.2023 av Raffafa
Rett fra boksen er fcx24 mere valuta for pengene enn hva scx24 er. Via esc og sender som følger med kan du bytte kjøremodus (gass/brems/revers eller gass/revers) og drag brake "on the fly". fcx er mye tyngre enn scx24 noe som hjelper på crawling, men siden den har ABS body så er center of gravity høyere enn på scx24. Bilen har forøvrig de samme svakhetene som scx24, aka svak styreservo og ikke verdens mest grippy dekk, men de holder så lenge du ikke oppgradere bilen. Felgene er plastikk 3 delt beadlock, holdes sammen med 4 phillips skruer på baksiden. Denne passer like bra for dine små, som den gjør for oss store geeker.
Dette hjalp meg 2
Viser 3 / 5 tilbakemeldinger
Vis alle
Gi din tilbakemelding

Flere så også på