Print produktark

DJI Mavic 3 Enterprise

Tilhører kategori
Droner for industrien
kr 39.995,-
3|4|1285
VareID: 57529, Produktnr: CP.EN.00000411.01
Produktinfo
Anbefalt tilbehør
Deler
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

56x hybrid-zoom kamera
Klargjort for RTK-modul (kjøpes separat)
DJI O3
APAS 5.0
Opptil 45min flytid
DJI Mavic 3 Enterprise-serien setter den ultimate standarden for bærbare kommersielle droner.

Anbefalt tilbehør

Ved aktivering av modellen får man DJI Care Enterprise Basic (gyldig i 1år, max 2 utbytter mot avgift), 1x Standard Maintenance og 3mnd testlisens på DJI Terra Electricity.

Vi oppfordrer bedrifter, etater og organisasjoner til å kontakte oss på linken under for å motta hjelp og tilbud på pakker og produkter tilpasset deres behov.


Kontakt oss for tilbud!Sjekk ut droneriarbeid.no!


PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK

Med et 56× hybrid-zoomkamera og RTK-modul (kjøpes separat) for presisjon på centimeternivå, bringer Mavic 3 Enterprise-seriens effektiviteten til nye høyder.

DJI Mavic 3 Enterprise Series redefinerer hva droner kan gjøre for næringslivet, myndigheter, utdanning og offentlig sikkerhet. DJI Mavic 3E og DJI Mavic 3T er den mest omfattende forbedringen av verdens kompakte dronetilbud på tre år, og øker ytelsen på alle områder og gir profesjonelle brukere best-i-klassen, sikker og effektiv luftteknologi for å hjelpe dem med å lykkes med deres daglige oppdrag.

Denne dronen er basert på det kraftige DNA-et til DJIs flaggskip prosumer Mavic 3-serie og har blitt designet for å operere i en lang rekke kommersielle oppdrag. Strømlinjeformede, bærbare og kompakte, DJI Mavic 3 Enterprise-dronene kan bæres i én hånd og settes ut med et øyeblikks varsel. Takket være deres imponerende flytid på 45 minutter, er de ideelt egnet for lange oppdrag.
DJI Mavic 3 Enterprise
Mavic 3 Enterprises-serien leverer en kraftig alt-i-ett-løsning som kan få jobben gjort på en enklere, smartere og sikrere måte. Enterprise vil vise seg å være et ekstremt verdifullt og nyttig verktøy for miljø- og dyrelivsbeskyttelse, konstruksjon, kartlegging, energi, offentlig sikkerhet og utallige andre felt.

DJI Mavic 3Es ekstraordinære kombinasjon av funksjoner muliggjør svært effektive kartleggings- og oppmålingsoppdrag uten behov for bakkekontrollpunkter. Den integrerer et 20 MP vidvinkelkamera med en 4/3 CMOS-sensor med store 3,3 µm piksler som sammen med Intelligent Low-Light Mode gir betydelig forbedret ytelse under svake lysforhold. Det kraftige hybrid-zoomkameraet på opptil 56x har en tilsvarende brennvidde på 162 mm for 12 MP-bilder. En mekanisk lukker forhindrer bevegelsesuskarphet og støtter raske 0,7 sekunders intervallopptak.
DJI Mavic 3 Enterprise
Neste generasjons bildeoverføring. Med en maksimal kontrollrekkevidde på 15 km, gjør DJI O3 Enterprise Transmission det mulig for Mavic 3 Enterprise-dronene å fly videre og overføre signaler med høyere stabilitet, noe som gir piloter større trygghet under flyturen. Den gir en live-feed med høy bildefrekvens ved 1080p/30fps.

Bekymringsfrie flyreiser med forbedret flysikkerhet. DJI har alltid ledet droneindustrien når det gjelder å utvikle innovative sikkerhetsfunksjoner, og Mavic 3 Enterprise-serien fortsetter denne arven med forbedret hinderføling og navigasjonssystemer for å gi dronepiloter veiledningen de trenger for å holde seg trygge. Dronene i Mavic 3 Enterprise-serien inkluderer DJI AirSense, som mottar ADS-B-signaler fra tradisjonelle fly i området for å advare dronepiloter om annen flytrafikk i nærheten. Det nye forbedrede DJI APAS-systemet 5.0 for hindringsføling med null blindsoner støttes av seks rundstrålende fisheye-sensorer.

DJI Mavic 3 Enterprise

Innhold

 • DJI Mavic 3 Enterprise
 • DJI RC Pro fjernkontroll
 • Strømkabel
 • USB-C kabel
 • Propeller
 • Lader
 • USB-C til USB-C kabel
 • Tilpasset hardcase
 • Skrutrekker
 • Bruksanvisning


 • Vi oppfordrer bedrifter, etater og organisasjoner til å kontakte oss på linken under for å motta hjelp og tilbud på pakker og produkter tilpasset deres behov.

  Kontakt oss for tilbud!Sjekk ut droneriarbeid.no!


  Fly drone trygt
  Nye EU-regler fra 1. januar 2021

  Registrer deg på flydrone.no og ta nettkurs og
  eksamen. Unntak for CE-merkede leketøy og droner
  under 250g uten kamera.

  Anbefalt tilbehør

  DJI Mavic 3 Enterprise Battery Kit
  3|19|1436
  kr 7.695,-
  DJI Mavic 3 Enterprise RTK Module
  3|13|1436
  kr 8.115,-
  DJI Mavic 3 Enterprise USB-C Adapter (100W)
  3|5|1436
  kr 1.259,-

  Produktanmeldelser

  Desverre ingen tilbakemeldinger på dette produktet enda.

  Gi din tilbakemelding
  Produkt
  DJI Mavic 3 Enterprise
  Velg karakter
  Overskrift
  Produktanmeldelse
  Retningslinjer
  Produktanmeldelser er ment for at du skal dele din erfaring med andre som søker kunnskap om produktet.
  Urelevant, uriktig eller støtende innhold vil bli fjernet.

  Spørsmål, reklamasjoner e.l: kontakt oss direkte
  Flere så også på