GRATIS FRAKT*
* Dette produktet kvalifiserer til gratis frakt. Andre varer i samme ordre vil da også få gratis frakt.

Unntak er varer med egne spesifike fraktkriterier.
HjemKamerautstyrVideobriller/monitorDJI Avata / FPV
Print produktark

DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

(1)
Tilhører kategori
DJI Avata / FPV
Handle nå, del opp eller betal senere. Walley Les mer
kr 10.989,-
3|1|1325
VareID: 57192, Produktnr: CP.FP.00000101.01
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Anbefalt tilbehør
Deler
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Kombinasjonen av DJI Avata med de nye DJI Goggles 2 og motionkontrolleren gir deg en fantastisk flyopplevelse! Opplev spenningen med total kontroll og uovertruffen sikkerhet. Omfavn spontaniteten din og fang verden rundt deg med DJIs Born to Fly-konsept!

Anbefalt tilbehør

PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
Kjøp Fly More Kit her!


Dette er pakken med DJI Avata FPV drone, DJI Goggles 2 og DJI Motion Controller.

PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
Smidig og robust
Kompakt og lett, DJI Avata er kvikk på trange steder. Hvert aspekt av designet er laget for at du skal være modig. Den innebygde propellbeskyttelsen gjør at Avata enkelt kan sprette tilbake og holde seg i luften og fortsette å fly, om du er uheldig med å komme i kontakt med et objekt.

Bærbar og klar for eventyr!
Avata tar i bruk et nytt innovativt design som er laget med tanke på bekvemmelighet. Den er lett, kompakt og lett å bære.

Imponerende flytid
DJI Avata er bygget kompakt og sterk, så du kan være modig og ta sjangser. Den slitesterke rammen reduserer risikoen for skade, og gir deg mer trygghet. Den nye aerodynamiske utformingen med kanaler optimerer krafteffektiviteten og gir en imponerende flytid på opptil 18 minutter under optimale forhold!

Soar & Explore
Gjenoppdag omgivelsene dine med full frihet og finn utrolige måter å ta opp video på. DJI Avatas fleksibilitet i ulike scenarier åpner for en verden av kreative muligheter.

Fly hvor andre ikke kan!
Ta helt unike opptak mens du vever mellom grener, under broer og gjennom korridorer, og filmer på steder som tidligere var utilgjengelige.

Turtle Mode
Skulle Avata falle på ryggen, aktiverer du Turtle-modus med noen få enkle trykk og vipps så er den back on track!DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)


Sikker flyvingSensorsystem
I tillegg til den innebygde propellbeskyttelsen har Avata kikkertsyn nedover og ToF infrarød sensing for enda større sikkerhet. Disse sensorene oppdager hindringer under og lar Avata utføre flyging i lav høyde eller innendørs.

Sikkerhet er morro!
Nyt opplevelsen med mindre flyangst. Bevegelseskontrollerens nødbremseknapp lar deg stoppe på en krone ved å trykke på en knapp. Med støtte for RTH får du ekstra beskyttelse når batteriet er lavt eller om signalet faller ut.
 • Low-Altitude Fligh gjør at dronen glir nær/langs bakken. Dette, kombinert med den superbrede FOV, skaper et spennende og unikt perspektiv.
 • Halt & Hover, brukes ved å trykke ned nødbrems om du havner i en situasjon som krever en bråstopp. Avata vil sveve på plass, noe som reduserer risikoen for potensielle ulykker.
 • DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  Episke bevegelser fortjener episke opptak  Et gjennombrudd innen FPV
  Utstyrt med en 1/1,7-tommers CMOS-sensor, støtter DJI Avata 4K ultravidvinkelopptak med f/2,8 blenderåpning. Sammen med høykvalitets bildeytelse, leverer den eksepsjonelle bilder som vil holde publikum på kanten av setene.

  Superbred FOV!
  De fleste kameradroner tilbyr i beste fall en 84° FOV. DJI Avata setter fart på ting med sin superbrede 155° FOV. Dette utvidede perspektivet er nærmere det vi ser med våre egne øyne, og skaper virkningsfulle, hyperoppslukende bilder.

  Stabil whoopflyving
 • RockSteady 2.0 reduserer kameravibrasjoner "in real time".
 • HorizonSteady låser opptakene dine til en jevn horisont for filmiske effekter.


 • D-Cinelike Mode
  Dykk inn i en verden av farger ved å ta bilder i D-Cinelike-modus. Få opptakene dine til å slå ut med avansert fargegradering i etterredigering og gjør kreasjonen din til et mesterverk.

 • Maks videooverføringskvalitet: 1080p
 • Lavest videooverføringsforsinkelse: 30ms
 • Maks videooverføringsbithastighet: 50Mbps
 • Maks bildefrekvens for videooverføring: 100fps
 • Maks range videooverføring: 2km
 • DJI Motion Controller

  Få en følelse av å fly med DJI Motion Controller, kontrollene er enkle å bruke og gir en helt unik måte å fly på.
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  DJI Goggles 2  Sett deg i pilotens sete
  Nyt komfort og bekvemmelighet på neste nivå med DJI Goggles 2. Nå mindre, lettere og utstyrt med Micro-OLED-skjermer, slik at du opplever enestående klarhet mens du navigerer på himmelen. DJI Avata støtter også DJI FPV Goggles V2!

  Den perfekte pakke
  DJI Goggles 2 er kompakte og enkle å få med seg. Den sammenleggbare antennen og lette designen gjør dem enkle å oppbevare, komfortable å ha på seg og egnet for langvarig bruk. Med to timers batterilevetid og superraske ladehastigheter kan du alltid være klar for en oppslukende flytur.

  Ekstremt klart bilde!
  Føl hver flytur med DJI Avata og Goggles 2. De to HD Micro-OLED-skjermene tilbyr enestående klarhet og en oppdateringsfrekvens på opptil 100 Hz. Brillene presenterer en jevn fullskjerm live-feed foran øynene dine, og skaper en oppslukende verden med ubegrenset potensial.

  Dioptrijustering
  DJI Goggles 2 tilbyr dioptrijustering fra +2,0 D til -8,0 D for optimal visning og komfort.
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  Kompatibilitet

  DJI Avata er kompatibel med flere fjernkontrollenheter som hver låser opp forskjellige muligheter. Flysimulatoren er perfekt for å skjerpe ferdighetene dine eller prøve våre forskjellige kontrollmoduser som vil tilby berikede visuelle effekter og nye muligheter.
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  Fly drone trygt
  Nye EU-regler fra 1. januar 2021

  Registrer deg på flydrone.no og ta nettkurs og
  eksamen. Unntak for CE-merkede leketøy og droner
  under 250g uten kamera.

  Anbefalt tilbehør

  DJI Avata Fly More Kit
  3|1|775
  kr 2.999,-
  DJI FPV Remote Controller 2
  3|1|1423
  kr 1.895,-
  DJI USB-C Car Charger 65W
  3|1|1436
  kr 995,-
  DJI USB-C Portable Charger 65W
  3|7|1436
  kr 995,-
  Hardcase for DJI Avata - Black
  3|3|1423
  kr 2.395,-

  Produktanmeldelser

  Cool
  Bruker ga kun karakter
  30.12.2022 av Andreas
  Kult Drone, den gir mye moro til hele familie. Obs: Den har noen bugs: - noen uforklarilig oppførsel i lufta, - batterie viser i mer enn 10 minutter 4/4 LEDs og 99% - og så nødlander drone pga. tomt for strøm, etc. Motion Controller ha USB-C plug men fungerer ikke på USB-C ladere: den trenger en USB-A lader og USB-A -> USB-C kabel: https://www.youtube.com/watch?v=YCp2NGZOyp0 Hadde hittil ca. 10...20 flyturer og har lyst på mer :-)
  Dette hjalp meg 3 3
  Viser 1 / 1 tilbakemeldinger
  Gi din tilbakemelding

  Flere så også på