HjemKamerautstyrVideobriller/monitorDJI Avata / FPV
Print produktark

DJI FPV Remote Controller Mode2

(1)
Handle nå, del opp eller betal senere. Walley Les mer
kr 3.999,-
3|16|1325
VareID: 45102, Produktnr: CP.TR.00000005.02
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Deler
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

DJI´s FPV radio er laget for racing og freestyle, og med nye brytere gir dette konfigurerbare muligheter ikke sett på tidligere DJI-kontrollere. I kombinasjon med FPV Air Unit og FPV Goggles fjerner man nødvendigheten med ekstern mottaker.
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
Med denne radioen kan man konfigurere parametrene på hver enkelt komponent fra radioen. Radioforbindelsen er utbedret og gir ultralave 7 ms latency. Batteri følger med.

Spesifikasjoner:
Vekt765 g
Frekvensområde5.725 - 5.850 GHz
Rekkevidde (fri sikt)FCC: 4 km; CE: 0.7 km
Temperaturområde0℃ - 40℃
BatteriLiPo 2s 4920 mAh


Tips
 • Ved lading er det anbefalt å benytte en USB-adapter fra DJI Goggles RE, Ronin-S, Spark eller en annen FCC/CE-sertifisert USB-adapter som støtter Quick Charge 2.0
 • Dersom du bruker DJI FPV Goggles og radioen samtidig, må du først linke sammen Air Unit og brillene før du linker sammen med radioen. Dvs. at du skrur på radioen til sist
 • Kompatibel med DJI FPV Air Unit og DJI FPV Goggles
 • Product details in english
  Overview
  With the DJI FPV Remote Controller, parameters of each component can be adjusted remotely. Purchasing the DJI FPV Goggles and the DJI FPV Air Unit eliminates the need of any additional receiver. Users can also enjoy 7ms ultra-low latency between the remote controller and the air unit.

  Tips
  It is recommended to use the USB adapter of DJI Goggles RE, Ronin-S, Spark or an FCC/CE certified USB adapter that supports Quick Charge 2.0.
  If you use the DJI FPV Goggles and the DJI FPV Remote Controller at the same time, you must first link the air unit and the goggles, and then link the remote controller.

  In The Box
 • DJI FPV Remote Controller (including the battery) × 1

  Specifications
  Remote Controller
  Weight: 765 g
  Operation Frequency: 5.725-5.850 GHz
  Max. Transmission Distance (Unobstructed,free of interference): FCC/SRRC: 4 km; CE: 0.7 km
  Transmitter Power (EIRP): FCC: <30 dBm; CE: <14dBm; SRRC:<19dBm
  Operation Current/Voltage: 0.6 A @ 7.6 V
  Operation Temperature: 0° to 40°C (32° to 104°F)
  Charging Temperature: 5° to 40°C (41° to 104°F)

  Remote Controller Intelligent Battery
  Battery Type: LiPo 2S
  Capacity: 4920 mAh
  Voltage: 7.6 V
  Energy: 37.39 Wh

  Compatibility

  DJI FPV Air Unit
  DJI FPV Goggles
 • Mer info på Engelsk
  Flere detaljer
  Produktet er forbundet med

  Produktanmeldelser

  Praktisk
  Bruker ga kun karakter
  13.11.2019 av Marius276
  Hovedårsaken til mitt innkjøp av denne radioen er at jeg ønsker å benytte meg av Air-unit´ens innebygde receiver. Det føltes litt dumt å fly rundt med 2 Rx´er på dronen, hvor bare den ene var i bruk. Dessuten er jo Air-unit´en ganske stor, så det er "no-brainer" å bruke den innebygde Rx´en med tanke på vektbesparelse. DJI radioen fungerer jo også sømløst med DJI FPV brillene og DJI Air Unit - noe som er genialt. At radioen har to lange utbrettbare antenner irriterer meg, men jeg regner med det er en god grunn for at det er lagd slik. Ergonomien er ikke perfekt etter min mening. Jeg kommer fra Spektrum radioer - og jeg synes disse er bedre å holde enn denne. Balansen på radioen er heller ikke slik jeg liker det, men det kan fikses med et "stropp-adapter". En siste ting er at den lader ganske tregt. Vær obs på at man ikke setter på en for kraftig lader - les "input informasjonen" på batteriet før man finner en vilkårlig mobil-lader. (Min Samsung mobil-lader f.eks er for sterk for denne radioen). Alt i alt et praktisk kjøp hvis du har pengene. Om du trenger pengene til andre ting, og har radio fra før, da anbefaler jeg å vente med innkjøp av denne. Du MÅ ikke ha den.
  Dette hjalp meg 7
  Viser 1 / 1 tilbakemeldinger
  Gi din tilbakemelding

  Flere så også på