Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: kr 0,- Totalt: kr 0,- inkl. MVA

LanParte Håndholdt Gimbal - GoPro & Smartphone

kr 0,-
Før 1.995,-
Tilhører kategori
Utgåtte varer(slettet)
Utgått
+
-
Få pristilbud
Kjøp
Overvåk
VareID: 31594, Produktnr: HHG-01+GOC-01


Produktet er ikke lenger i vår lagerførte produktkatalog

Årsak kan være at produktet er utgått fra leverandør, erstattet med ny vare, har hatt liten etterspørsel eller lignende. Eventuelle spørsmål kan rettes til kontakt@elefun.no.Endelig kan du få stabile opptak med din smart-telefon eller GoPro-kamera. Med LanPartes lille og kompakte håndholdt gimbal kan du fremdeles bevege deg lett og smidig mens du filmer, og likevel få meget stabile opptak.

LanParte Håndholdt Gimbal inneholder et komplett sett for å komme i gang. Settet leveres i en fin og kompakt reisebag slik at utstyret oppbevares og transporteres sikkert. Bagen er også utstyrt med skulderstropp. I bagen finner du selve gimbalen, festebraketter for ulike kameraer/telefoner, batteri og lader. Det eneste du behøver utenom er GoPro kameraet, eller en smart-telefon med kamera.

Bruk med GoPro
Med i pakken følger innfestning GOC-01 tilpasset GoPro 3, 3+ og 4. LanParte håndholdt gimbal i kombinasjon med GoPro gir deg suverene opptak på måter som ikke var mulig tidligere.
LanParte Håndholdt Gimbal


Bruk med din smarttelefon
I settet følger det med to justerbare innfestninger for smart-telefoner. SPH01 for telefoner med 56-76mm bredde, og SPG-01+ for telefoner som er 64-92mm. Dette gir deg mulighet til å bruke LanParte Gimbal med de aller fleste smarttelefoner på markedet. F.eks iPhone 6+ med det store festet, og iPhone4, 5s og 5s med det lille festet. Telefoner av lignende størrelse fra andre produsenter kan selvsagt også brukes.

LanParte Håndholdt Gimbal
LanParte Håndholdt Gimbal
LanParte Håndholdt Gimbal


Batteri
Batteriet er elegant plassert i håndtaket på gimbalen, slik at den blir liten og kompakt, samtidig som du får tyngdepunktet sentrert i håndflaten.

Batteriet er et 11.1V 1500mAh Li-ion batteri som gir deg hele 3 timer brukstid. Batteriet lades med medfølgende vegglader.

På undersiden av batteriet indikeres batteristatus med fire lysdioder. Her finner man også Gimbalens av/på knapp.
LanParte Håndholdt Gimbal
LanParte Håndholdt Gimbal

Balansering
Gimbalen er utstyrt med justerbare vekter for å balansere tyngdepunktet avhengig av kamera man har valgt å benytte. Det er viktig å gjøre en best mulig balansering før man tar gimbal i bruk for å oppnå et best mulig opptak. Justering og balansering utføres enkelt vha. små fingerskruer.

Hvordan går jeg frem?

1. Monter smarttelefonen eller GoPro kameraet i gimbalen

2. Balanser gimbalen ved å justere vektene (ikke nødvendig med perfekt balanse)

3. Slå på strømmen


Ved å balansere gimbalen før du slår på strømmen lar du motorene jobbe under mindre belastning, noe som gir deg lenger batteritid. Ved bruk av større smarttelefoner som iPhone 6+ kan motvekten byttes rundt til motsatt side for å skape balanse.


Eksempelfilmer
Mange entusiastiske brukere har publisert klipp av LanParte Gimbal på YouTube o.l. Under ser du en imponerende presentasjon. Andre klipp som kan være verdt å ta en titt på er følgende:

Review by Lionel Josh Lee: https://www.youtube.com/watch?v=TF-hLlltyd8
Imponerende sammenligning: https://www.youtube.com/watch?v=SdC3190CIn4
LanParte short demo: https://vimeo.com/111378873
Testvideo på veien: https://www.youtube.com/watch?v=on2Mwp6WstM
Testvideo alpint: https://www.youtube.com/watch?v=nZgy2L9XTXc
Anbefalt tilbehør til dette produktet


kr 786,-
Før: 1.490,-
Velg antall
Få pris
kr 140,-
Før: 224,-
Velg antall
Få pris
kr 45,-
Velg antall
Få pris


Motta tilbud og nyheter først!
Meld meg på

Betal etter varen er mottatt med Klarna VISA mastercard Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
     Hovedsiden      Om oss      Kontakt oss      Nettbutikken      Kjøpsvilkår      Personvern
Elefun AS © 2003 - 2020