Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: kr 0,- Totalt: kr 0,- inkl. MVA

Flytrex Live!

kr 0,-
Tilhører kategori
Utgåtte varer(slettet)
Utgått
+
-
Få pristilbud
Kjøp
Overvåk
VareID: 29177, Produktnr: FLYTREX-LIVE


Produktet er ikke lenger i vår lagerførte produktkatalog

Årsak kan være at produktet er utgått fra leverandør, erstattet med ny vare, har hatt liten etterspørsel eller lignende. Eventuelle spørsmål kan rettes til kontakt@elefun.no.Flytrex Live er et genialt verktøy for multikopterpiloter med Naza/Phantom (Samt Blade 350QX og APM) MCU. Plugges inn mellom GPS og flightkontroller, og vil logge hele flighten din og gi deg tilgang til masse informasjon i etterkant. I tillegg tilbyr Flytrex et samfunn på sin internettside hvor du kan laste opp flyturen og dele den med andre - hvor mye du vil dele er enkelt å bestemme selv. Det arrangeres også konkurranser, samt at du kan samle på bevis for at du har klart forskjellige utfordringer. Kort sagt legger denne til enda en dimensjon i flyving med din multirotor - spesielt dersom du driver med FPV.

Nytt med Flytrex Live er støtte for micro-sim! Det vil si at ved å sette inn et simkort vil du til enhver tid kunne se live på nett hvor modellen din er, og dele flightdata med andre.

Se mer info her: Flytrex hjemmeside

Flytrex Live kommer uten kabel for tilkopling, rett kabel etter hvilken flightkontroller du har finner du under "Tilbehør". Du trenger i tillegg et MicroSD kort på 1-32GB, 1GB vil lagre ca 40.000min flyving.
Anbefalt tilbehør til dette produktet


kr 115,-
Velg antall
Få pris
kr 115,-
Velg antall
Få pris


Kunder som har kjøpt dette produktet har også sett på
kr 10,-

kr 10,-


kr 115,-

Motta tilbud og nyheter først!
Meld meg på

Betal etter varen er mottatt med Klarna VISA mastercard Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
     Hovedsiden      Om oss      Kontakt oss      Nettbutikken      Kjøpsvilkår      Personvern
Elefun AS © 2003 - 2020