NYHET!
Hjem3D-print3D-Printere
Print produktark

Anycubic Photon Mono M5s Pro

Tilhører kategori
3D-Printere
Handle nå, del opp eller betal senere. Les mer
kr 7.895,-
3|2|1303
VareID: 63837, Produktnr: 29984
Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Printvolum på 5,7L (200x224x126mm)
10,1 tommers 14K HD-skjerm
Printhastighet opptil 105mm/t
Luftvarmer og renser
Anycubic har utvidet sin Photon-linje med denne M5s Pro-skriveren som tilbyr bemerkelsesverdig 14K-oppløsning, 150 mm/s maksimal hastighet og et forbedret intelligent deteksjonssystem. Den nylig lagt til Air Heater & Purifier-modulen integrerer luftoppvarming med rensing, og tilbyr uavhengig kontroll og enkel installasjon.
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK


Ultrahøy 14K-oppløsning, minste detaljer satt til live

Photon Mono M5s Pro har en 10,1-tommers monokrom LCD-skjerm med en oppløsning på 13312*5120, og leverer XY-oppløsning på 16,8*24,8?m?utskriftspresisjon som kan sammenlignes med tykkelsen på ett hårstrå. Den lette jevnheten er forbedret til 85 %, noe som sikrer de minste detaljene og skarpe kanter.

Anycubic Photon Mono M5s Pro

Luftvarmer og luftrenser

Den nye Air Heater & Purifier-modulen integrerer luftoppvarming med rensing, og tilbyr uavhengig kontroll og enkel installasjon. Dekselet er laget av brannsikkert materiale av teknisk kvalitet som er testet ved 0°C og under kontinuerlig drift i faktiske omgivelser, noe som sikrer sikker og langvarig drift i tøffe omgivelser.

Kraftig oppvarming

Den støtter luftoppvarming som sikrer lufttemperaturen opp til 40 ? og holder resin-temperaturen over 20 ? før utskrift for å oppnå vellykket utskrift selv i miljøer med lav temperatur. I tillegg støttes en dedikert rensemodus, med en innebygd høykvalitets aktivert karbonkomponent som effektivt absorberer resin-slukt, og skaper et komfortabelt utskriftsmiljø.

Anycubic Photon Mono M5s Pro

Høy hastighet med god ytelse

Med en gjennomsnittlig utskriftshastighet på opptil 105 mm/t, tilbyr Photon Mono M5s Pro en høyhastighets utskriftsopplevelse. Den tar i bruk tredjegenerasjons høyhastighets ACF-film med redusert peelingkraft, som sikrer høy suksessrate samtidig som peelinghøyden senkes og løftehastigheten økes.

Klar til bruk

Den tar i bruk en helt ny nivelleringsfri løsning som gjennom den flytende plattformteknologien og interne sensorer, vil gjøre nødvendige justeringer for å sikre at utskriften er jevn og faller innenfor et akseptabelt område for å oppnå et bedre resultat.

Beskytt utskriftsprosessen effektivt med smart deteksjon

En ny resin-deteksjonsfunksjon er lagt til, som kan identifisere resinresten i tanken gjennom den mekaniske algoritmen under nedstigningsprosessen for å unngå brudd på skjermen. Samtidig, under utskriftsprosessen, vil AI-algoritmen intelligent beregne og justere skrellehøyden i sanntid i henhold til modellformen, for å forbedre utskriftssuksessraten og utskriftshastigheten.

Anycubic Photon Mono M5s Pro

3D-utskrift i Anycubic-appen med ett trykk

Tilpasning til den nye versjonen av Anycubic APP, som inneholder et stort antall populære ferdigslices modeller, og kan enkelt fullføre utskrift av høy kvalitet med ett trykk. Et praktisk hjelpesenter som gir brukerne brukervennlige veiledninger og løsninger.
Anycubic Photon Mono M5s Pro
Flere så også på