Hjem3D-print3D-Printere
Print produktark

Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer

(3)
Tilhører kategori
3D-Printere
Handle nå, del opp eller betal senere. Walley Les mer
kr 6.289,-
3|18|1303
VareID: 56029, Produktnr: Ender-3 S1Pro
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Anbefalt tilbehør
Deler
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Direct Dual-gear Extruder
Dobbel Z-akse
4.3 tommer LCD skjerm
Byggevolum: 220x220x250
Automatisk 16-punkters byggeplate levelering
Fleksible og avtagbar fjærstålplate
Filament run-out sensor
Fortsett print etter strømbrudd
Kan printe på opptil 300 grader
Ender-3 S1 Pro har oppgradert hotend som takler temperatur opptil 300 grader, samtidig er den utstyrt med integrert ledlys. Ender-3 S1 er en ny, oppgradert versjon av den suksessfulle Ender-3 printeren. Utstyrt med en nyutvilket direct-extruder med doble gir, automatisk bed-leveling med optisk sensor, 32-bits hovedkort er denne en printer som gir deg alt du trenger og kan ønske deg i denne prisklassen.

Anbefalt tilbehør

PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer
Creality Ender-3 S1 PRO- 3D-Printer

Anbefalt tilbehør

PrimaFIX adhesive - Prevent warpin
3|23|1317
kr 149,-
Filament Cleaning Clip
3|25|1308
kr 69,-
PrimaCreator Nozzle Cleaning Kit
3|2|1317
kr 89,-
Cleaning Brush Kit
3|88|1317
kr 95,-
eSUN PLA+ Value Pack 1.75mm 3Kg - 3 Farger
7|0|1419
kr 595,-
Transcend Minnekort - MicroSD USH-I 8GB 95MBs
3|68|679
kr 95,-
Creality 3D Ender-3 S1/S1 Pro LED Light Bar Kit
3|1|1308
kr 389,-
PrimaCreator Tool Kit for 3D Printers
0|0|1317
kr 295,-
Creality Space Filament Dryer
0|0|1317
NYHET!
kr 795,-

Produktanmeldelser

Bra printer
Bruker ga kun karakter
26.04.2022 av BJØRN ERIK
Kjøpte denne for å få et forholdsvis stort byggevolum, samt at den kan printe ut materialer ved høy tempratur (inntil 300grC). Har ingen erfaringer med tidligere Crealtity Ender 3 modeller. Ved at de har gått over fra Bowden Extruder til Direkte Extruder gjorde fristelsen enda større. Foreløpig må jeg si meg fornøyd med bra resultater. Har brukt maskinen foreløpig til "Thin Wall" printing til bruk for RC fly modeller. Har også gjort en test print med Polymaker PC (270gr / 105gr) noe som endte nesten bra inntil applikasjonen begynte å warpe. I den forbindelse anbefales det å sette maskinen inn i et lukket kammer for å unngå warping. Fordeler: Svært raskt å sette sammen "All steel hotend". Kan printe ut med 300 grader (Utsagn produset - har ikke testet) Byggebord med avtagbar og bøybar stålplate med PEI belegg. (Beste jeg har brukt noen gang) Foholdsvis stort byggevolum. Stillegående. LED lys Berørings skjerm Automatisk 16-punkters byggeplate levelering Filament "run-out sensor" (testet og fungerer) Fortsett print etter strømbrudd eller ved bytte av filament (testet og fungerer bra) Fungerer bra med de aller fleste Slicerne. Fungerer også bra med Octorprint (Raspberry PI) Veldig bra med tilgang på slitedeler på Elefun Ulemper: Dysen er sjult (kronglete visuelt å sjekke dysa) Ting som er ferdig montert fra fabrikk ikke bra nok skrudd sammen. Man må gå over alle skruekoblinger herunder under også "hjulene" på Z akse gantryen. Måtte "vatre" opp denne på nytt. Fulgt ikke med en Hard Steel dyse. Dårlig dokumentasjon, men det ser ut til at det kompenseres med stadig tilgang på Youtube videoer Konklusjon etter vel 3 ukers bruk - godt fornøyd!
Dette hjalp meg 13 1
S1 Pro
Bruker ga kun karakter
10.12.2022 av Espen.So
Veldig fornøyd. Kjapp å montere, brukte litt tid på å kikke over alt. Litt slark i bed, fikk justert det. Var nøye med manuell levelering. Printeren har fungert helt perfekt.
Dette hjalp meg 3 1
Første 3D printer - presis men ikke perfekt
Bruker ga kun karakter
30.04.2022 av SONDRE
Etter å ha sett på 3D printere en stund valgte jeg meg ut denne før den kom på markedet da den har det meste av utstyr for en enkel inngang til 3D printing. Har nå brukt en drøy kilo med filament over 3 uker. Foreløpig kun PLA men en av fordelene med denne extruderen er at man man printe fleksible filamenter helt opp til 300* som jeg skal prøve i framtiden. Jeg har fått meget bra resultater på printene helt fra starten, den er dimensjonelt nøyaktig og uten noen form for forskyvning av lag osv som jeg ser på en del printere. Over all meget fornøyd med hva den produserer, MEN det er et par ting som trekker ned i mitt tilfelle: Filamentdetektor - denne var alt for treg/trang i starten, vankelig å få igjennom filament og stor treghet under printing. Jeg måtte manuelt trekke igjennom filament fram og tilbake før den etter hvert begynte å løste, nå er den helt fin men dårlig QC på den. Byggeplate/Z offset - når jeg skulle gjennomføre første justering av byggeplaten var Z-offset satt 2mm under overflaten så maskinen kjørte seg rett inn i overflaten med synlig flex på extruder, før den lot meg begynne å justere. Jeg har ett permanent søkk i midten av platen, vet ikke om maskinen har klart å bøye den eller om det er tilfeldig, men det er dessverre nok til å være merkbart mtp justering og dårlig heft når printen starter i midten. Har også en "stor" forhøyning kun ytterst i ett hjørne og litt langs tilhørende kanter som er så isolert at det ikke kan justeres bort. Jeg har funnet ett kompromiss som gjør dette overkommelig men jeg må printe første lag veldig sakte. Vurderer å prøve en tykk flat plate av ett slag men liker også overflaten som den er nå da man slipper bruk av lim osv. I starten var også kabel til platevarmen bøyd til siden så den hektet seg på motoren på baksiden og har fått ett par hakk i seg, men med litt bending og tid har den rettet seg og alt er bra. Mest sannsynlig var jeg litt uheldig da jeg ikke har sett andre ha de samme problemene utenom kabelen som er vanlig pga måten den er pakket på. Alt i alt er jeg nå hektet på 3D printing og utvikling av mine ferdigheter rundt 3D modellering, har tidligere brukt Sketchup en del men bruker nå Blender for å lage det jeg trenger. Ang støy er det mest lyd fra kjøleviftene, så den første oppgraderingen jeg ønsker å gjøre er å montere større vifter. På tross av nevnte problemer kan jeg anbefale denne printeren da den har mye bra funksjoner og produserer meget fine printer.
Dette hjalp meg 7 9
Viser 3 / 3 tilbakemeldinger
Gi din tilbakemelding

Flere så også på