GRATIS FRAKT*
* Dette produktet kvalifiserer til gratis frakt. Andre varer i samme ordre vil da også få gratis frakt.

Unntak er varer med egne spesifike fraktkriterier.
HjemSolenergiSolcellepanelSolcellepanel for fastmontering
Print produktark

Jinko Solar Tiger NeoN 475W 1stk /Min-ordre 10stK

Tilhører kategori
Solcellepanel for fastmontering
Handle nå, del opp eller betal senere. Les mer
kr 1.695,-
3|618|1451
VareID: 60853, Produktnr: JKM475N-60HL4-V-BF
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

N- type Mono TOPCon celler
12 års produktgaranti
87,4% ytelsesgaranti etter 30 år
Pris er for 1 panel men minimumsbestilling er 10stk. Da får man også gratis frakt! - Dette 475W-panelet er velegnet for prosjekt og større installasjoner.
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
Tiger Neo N-type JKM475N-60HL4-V-BF er et panel med sort ramme og høy ytelse som egner seg spesielt godt i større installasjoner som for eksempel på flate tak.

Panelets størrelse gjør at man får bedre utnyttelse av festemateriellet, noe som betyr mindre kostnader og kortere installasjonstid.

Panelene leveres med 12 års produktgaranti og en ytelsesgaranti med hele 87,4% effektivitet etter 30 år takket være TOPCon teknologien. Neo N-type og TOPCon teknologi muliggjør en lavere temperatur koeffisient og øker dermed levetiden.

Coatingen av panelene gjør de enda mer resistente mot salt og ammoniakk enn tidligere og er derfor godt egnet til landbruk og installasjoner i kystnære områder.Spesifikasjoner:
 • SMBB Teknologi
 • 22,01% moduleffektivitet
 • Hot 2.0 Technology
 • 120 Monokrystallinske celler
 • PID Resistance
 • Vindlast: 2400 Pascal, Snølast: 5400 Pascal (test load)
 • Connector: Jinko JK03M2
  Se under linker for detaljert informasjon


 • Dimensjoner:
 • Mål: 1903 x 1134 x 30 mm
 • Vekt: 24,2 kg


 • Støtte fra Enova
  Private husholdninger kan søke Enova om støtte for å gjennomføre smarte klimatiltak.
  Via støtteordningen kan du få 7.500 kroner i støtte for selve installasjonen av solcelleanlegg. Resten av støtten baserer seg på installert effekt og gir 1.250 kroner per installerte kWp inntil 20kWp. Totalt 32.500 kroner*. Trykk her for å lese mer og søke om støtte fra Enova.

  *Satser er gjeldende fra og med 01.10.2023 og satsene fra Enova kan endre seg.

  Frakt
  Vi har gunstig frakt, og prisene vises i kassen. Fri frakt ved bestilling over 10stk. Kontakt oss for fraktpris ved bestilling av mindre enn 10 panel. Om du ønsker kan du også velge å hente varen hos oss. For spørsmål om produktet kan du sende en e-post til sol@elefun.no så vil vi svare deg så snart som mulig.


  Elefun er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forpliktet som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse våre kunder om at installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kun kan installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. På sikkerhverdag.no kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/

  Vi tar forbehold om feil i produktteksten.
  Flere så også på