GRATIS FRAKT*
* Dette produktet kvalifiserer til gratis frakt. Andre varer i samme ordre vil da også få gratis frakt.

Unntak er varer med egne spesifike fraktkriterier.
HjemDronerDrone etter merkeDJI Mini
Print produktark

DJI Mini 3 Pro incl. DJI RC

(11)
Tilhører kategori
DJI Mini
Droner med kamera
Handle nå, del opp eller betal senere. Les mer
kr 9.489,-
3|3|1413
VareID: 56361, Produktnr: CP.MA.00000492.01
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Anbefalt tilbehør
Deler
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Kun 249g!
DJI RC Radio inkludert
Dette er modellen med den nye DJI RC radioen som inkluderer skjerm. Pakken inneholder drone, kontroller, batteri, propeller og tilbehør.

Anbefalt tilbehør

DJI Mini 3 Pro incl. DJI RCStørrelse er ikke alt!

Den mega-kapable DJI Mini 3 Pro i ministørrelse er like kraftig som den er bærbar. Med en vekt på mindre enn 249 g og med oppgraderte sikkerhetsfunksjoner er den ikke bare reguleringsvennlig, den er også den sikreste i sin serie. Med en 1/1,3-tommers sensor og toppfunksjoner, redefinerer den hva det vil si å fly med Mini.

Sporty og enda bedre

Mini 3 Pro har et helt nytt utseende som er optimalisert for å få mer ut av hver flytur. Med større propeller, en aerodynamisk kroppstilt og et kraftig hinderfølingssystem, gir den strømlinjeformede designen økt flytid og sikkerhet.

Den redesignede gimbalen tilbyr et bredere rotasjonsområde for bilder med lav vinkel og ekte vertikalt fotografering, noe som gir uendelige kreative muligheter. Alle aspekter av denne ansiktsløftningen har blitt nøye vurdert for å ta Mini til aldri før-sett høyder.
DJI Mini 3 Pro incl. DJI RC


Enkel å få med seg

For dronepiloten på farten er problemfri bruk nøkkelen. Med en vekt på mindre enn 249 g, krever ikke Mini 3 Pro registrering i de fleste land og regioner. Den sammenleggbare og kompakte designen gjør den også enkel å ta med deg på din neste fottur, stranddag eller improvisert helg. Vær klar til å ta fantastiske opptak når inspirasjonen melder seg.

DJI Mini 3 Pro incl. DJI RC


Flytid

Utforsk enda mer av omgivelsene dine med en utvidet flytid på opptil 34 minutter. DJI Mini 3 Pros intelligente flybatterier ultralett og har nok kraft til å dekke dine behov for flyfotografering.

DJI Mini 3 Pro incl. DJI RC


Dag eller natt, ingen problem!

 • Fang subtiliteten til lys og skygger når du drar ut på en dagstur.
 • Ta bilder med klarhet og mindre støy når kvelden faller på.
 • Nyt øyeblikket, vær tro mot den kreative prosessen din, og stol på Mini 3 Pro for å fange din verden.


 • Ja visst er nye Mini 3 en "Pro" versjon

  DJI Mini 3 Pro er enestående i et bredt spekter av lysforhold, slik at du alltid kan være klar til å lage. 1/1,3-tommers CMOS-sensoren har dobbel native ISO og støtter direkte utgang av HDR-opptak. Hvert bilde er beriket med et høyere dynamisk område for å avsløre flere detaljer i høylys og skygger.

  Bilde og video-kvalitet

  Mini 3 Pro leverer Imponerende 4K HDR-video og 48MP RAW-bilder. Beundre den rike klarheten til hvert bilde, selv når du zoomer inn. Eller sakte ned når verden blir hektisk med dramatisk 1080p/120fps video i sakte film. Video i 4K med 60fps er ingen problem.

  DJI Mini 3 Pro incl. DJI RC


  Sikker flyving


  Tri-Directional Obstacle Sensing
  DJI Mini 3 Pro er uten tvil den sikreste Mini til dags dato. Utstyrt med forover, bakover og nedover dobbeltsynssensorer og en helt ny flydesign, tilbyr den et bredere sanseområde og forbedret sikkerhet.

  APAS 4.0
  Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) oppdager objekter i flyets flybane i sanntid. Dette gjør at DJI Mini 3 Pro kan unngå hindringer, selv i kompliserte miljøer.

  DJI Mini 3 Pro incl. DJI RC


  Fantastiske funksjoner


 • MasterShots er en sann spillveksler for enhver nybegynner flyfotograf. Bare velg motivet ditt, og Mini 3 Pro vil utføre en sekvens av promanøvrer, og generere en kort kinovideo etterpå. Det er en god grunn til at dette er en fanfavoritt.
 • FocusTrack er en kreativ måte å følge motivet ditt på, her inkluderes ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 og Point of Interest 3.0, tre kraftige fortellerverktøy.
 • Hyperlapse får fart på tiden med bare noen få trykk ved å lage en slående hyperlapse- eller timelapse-video. Fang bevegelig trafikk eller rullende skyer og injiser litt drama i videoene dine.
 • Digital Zoom lar deg komme nærmere motivet med 4x digital zoom. Dette lar deg fange scener uten å forstyrre dem og speide bilder langveisfra.
 • Panorama lar deg filme vidstrakte landskap med vidvinkel, 180 grader, vertikal og sphere.


 • Utålmodig?

  Mini 3 Pro er umiddelbart klar til å dele kreasjonene dine, og støtter høyhastighets Wi-Fi-nedlastinger med opptil 30 Mbps takket være QuickTransfer.

  DJI Mini 3 Pro incl. DJI RC


  Innhold

  DJI Mini 3 Pro incl. DJI RC

  Fly drone trygt
  Nye EU-regler fra 1. januar 2021

  Registrer deg på flydrone.no og ta nettkurs og
  eksamen. Unntak for CE-merkede leketøy og droner
  under 250g uten kamera.

  Anbefalt tilbehør

  Hardcase for DJI Mini 3/4 Pro - Black
  3|4|1562
  kr 1.099,-
  Hardcase for DJI Mini 3/4 Pro - Yellow
  3|6|1562
  kr 1.099,-

  Produktanmeldelser

  Helt topp drone
  Bruker ga kun karakter
  31.07.2022 av Roger11thorkildsen
  Var innom butikken og kjøpte drona med fly more kit og fikk hjelp av hyggelig selger som satte opp og programmerte drona for meg. Har prøvd drona og kan anbefale på det sterkeste. Tusen takk for hjelpen og super service
  Dette hjalp meg 7
  Fantastisk liten sak!
  Bruker ga kun karakter
  02.06.2022 av Rune W.
  Denne dronen har alt og veier under 250g! Har imponert med stort. Eneste minuset er at radioen har litt lyssvak skjerm. Det er bare tull at den fungerer bra i (direkte) solskinn. Håper det kommer en smart solskjerm til denne etterhvert.
  Dette hjalp meg 6
  Super drone
  Bruker ga kun karakter
  03.06.2022 av Leif Harald
  Denne har alt jeg ønsket meg av en liten drone. Svært fornøyd så langt. ANBEFALES
  Dette hjalp meg 5
  Viser 3 / 11 tilbakemeldinger
  Vis alle
  Gi din tilbakemelding

  Flere så også på