HjemElsykler & elkjøretøyElektrisk longboard
Print produktark

Exway ATLAS Carbon 4WD

Tilhører kategori
Elektrisk longboard
Handle nå, del opp eller betal senere. Walley Les mer
kr 17.995,-
3|2|1261
VareID: 53981, Produktnr: EB-A14WD2023
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Deler
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Bluetooth fjernkontroll
Opp til 54km rekkevidde
3000W 4WD
Avansert app
Synes du et crazy bananas elektrisk skateboard blir for kjipt så har vi her den perfekte løsningen for deg. Exway Atlas 4WD er intet annet en helt avsindig galskap på 4 hjul! Firehjulstrekk, toppfart på opp til 51km/t og inntil 54km rekkevidde - smak litt på de tallene! Asfalt, gress eller grus - Atlas 4WD er klar for alt. Bokstavelig talt.
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
OBS! Dette brettet er ikke lovlig for bruk i Norge. Brettet har ikke innebygget lys, reflekser eller signalhorn. Brettet kan begrenses til toppfart på 15, 25, 35 eller 50km/t på håndkontrollen, som gjør at det har mulighet for høyere hastighet enn tillatt.

Atlas 4WD er et elektrisk longboard med en rekkevidde på opp til 54km og en topphastighet på 51km/t. Et utrolig morsomt men også praktisk fremkomstmiddel. Atlas har intelligente sikkerhetsfunksjoner som bl.a. kan automatisk redusere farten hvis behovet skulle oppstå .Brettet har 4 forskjellige moduser slik at brukeren kan velge etter ønske og behov. Begynnermodus har en topphastighet på under 16 km/t noe som er perfekt for førstegangsbrukere. De raskeste nivåene låses først opp etter 10km kjøring. Den har også modus for energisparing, det vil si at brettet lades under bremsing.

Atlas har motorene montert over i høyden og drift på alle 4 hjulene, dette gir god klaring under brettet.

Exway ATLAS Carbon 4WD
Inkludert tilbehør:
 • Lader (3.5t ladetid)
 • Bluetooth fjernkontroll lader (micro-usb kabel)
 • Verktøy

 • Spesifikasjoner
  Vekt12.5kg
  FjernkontrollBluetooth 4.0 med 1" OLED display
  Topphastighet51 km/h
  RekkeviddeOpp til 54km
  Hjul160mm terrenghjul
  Ladetidca 3.5 timer
  Max effekt3000W
  Batteri12S4P 518Wh  OBS! Du er selv ansvarlig for å følge gjeldene regler for elektriske kjøretøy. Brettet har ikke innebygget lys, reflekser eller signalhorn. Brettet kan begrenses til toppfart på 15, 25, 35 eller 40km/t.
  Flere så også på