GRATIS FRAKT*
* Dette produktet kvalifiserer til gratis frakt. Andre varer i samme ordre vil da også få gratis frakt.

Unntak er varer med egne spesifike fraktkriterier.
Print produktark

Creality CR-10 Max 3D-Printer

Ikke lenger lagerført
Årsak kan være at produktet er utgått fra leverandør, erstattet med ny vare, eller har hatt for liten etterspørsel. Eventuelle spørsmål kan rettes til kundeservice.
Produktinfo
Anbefalt tilbehør
Deler
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

Meget stort printervolum: 450x450x470mm
Autolevel BL-Touch på byggeplaten
Stillegående
Avstivet ramme for mindre vibrasjoner
Dobbel PSU
Creality CR-10 Max er en meget stor 3D-printer med et printvolum på hele 450x450x470mm. Dette er en oppgradering av CR-10S med flere forbedringer, i tillegg til større printflate. Ramma har stabiliseringsstag som hindrer vibrasjoner og sikrer bedre og mer stabil printing. Printeren har automatisk bed-leveling (BL-touch), videre er denne utstyrt med, touchskjerm, dobbel PSU, Capricorn Teflon tube for smooth mating av filament, doble gir på ekstruder, filamentsensor, doble belter på y-aksen for å nevne noe.

Anbefalt tilbehør

PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK
Printeren har oppvarmet byggeplate på hele 45 x 45cm og kan bygge 47cm i høyden. Printeren er svært stillegående, og presis grunnet den kraftige V-slot-rammen i aluminium med hjul. Maksimal skrivertemperatur er 250 grader, og platen kan varmes til hele 100 grader, noe som gir mulighet for flere typer filament. Ved strømbrudd eller om du går tom for filament vil du kan starte opp printingene igjen på samme sted. Dette er en stor fordel om man printer store objekter som tar lang tid.
Creality CR-10 Max 3D-Printer
Creality CR-10 Max 3D-Printer
Creality CR-10 Max 3D-Printer
Creality CR-10 Max 3D-Printer
Creality CR-10 Max 3D-Printer
Creality CR-10 Max 3D-Printer
Creality CR-10 Max 3D-Printer
Creality CR-10 Max 3D-Printer
Creality CR-10 Max 3D-Printer

Anbefalt tilbehør

Filament Cleaning Clip
3|69|1308
kr 69,-
eSUN PLA+ Value Pack 1.75mm 3Kg - 3 Farger
7|0|1419
kr 595,-
Anti Backlash Nut TR8 CR-10
0|0|1365
kr 79,-

Produktanmeldelser

Uferdig med potensial
Bruker ga kun karakter
04.08.2020 av Haakon
Stor, robust, alt man trenger av funksjoner, bra deler og generelt en flott pinter. Desverre er den uferdig. En del skruer er løse, aluminiumsprofilene under varmeplaten stjeler varme som gjør at overfalten er opptil 20 grader lavere enn innstilling og extruder er ikke kalibrert i det hele tatt. Veldig mye kunne enkelt vært langt bedre og gjort dette til en perfekt STOR 3D printer. Grunnet titalls timer med arbeid for å få den til å printe bra kan jeg ganske enkelt ikke gi den mer enn 3. Dette er ikke akseptabelt for en 3D printer til Kr. 10.000,-!
Dette hjalp meg 8
Masse printareal og lettvint bed-leveling
Bruker ga kun karakter
20.01.2021 av Marcus D.
Kanskje ikke som en førstegangsprinter, men for vidrekomne.
Dette hjalp meg 2
Fornøyd
Bruker ga kun karakter
25.02.2020 av Sven Martin
Joda, veldig bra 3D printer. Setter svært pris på varene deres, og de hyggelige ansatte... Dere mister nok ikke meg som kunde ved det første. Mvh Sven Martin
Dette hjalp meg 2 2
Viser 3 / 3 tilbakemeldinger
Gi din tilbakemelding

Flere så også på