NYHET!
Hjem3D-print3D-Printere
Print produktark

Anycubic Photon Mono X 6Ks

Tilhører kategori
3D-Printere
kr 4.995,-
0|0|1303
VareID: 61108, Produktnr: 29043
Overvåk varen
Anycubic Photon Mono X 6Ks
Få beskjed når varen er tilgjengelig
Registrere deg, og få mail når varen er på lager. Beskjeden er kun en vennlig påminnelse, og gir ingen forpliktelser til kjøp.
Din e-postadresse Med melding

Gi meg beskjed
Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

9.1 tommers 6K skjerm
Stort byggevolum
Oppgradert LightTurbo Matrix
Photon Mono X 6Ks er en oppdatert versjon av Photon Mono X 6k. I likhet med forgjengeren tilbyr Photon Mono 6Ks stort utskriftsvolum og høy oppløsning. Takket være en oppgradert LightTurbo-matriselyskilde som reduserer optiske lagmønstre og rutenettlinjer, gir Photon Mono X 6Ks deg utskrifter av høyere kvalitet.
Mono X 6Ks tar i bruk en 9,1-tommers 6K høyoppløselig monokrom eksponeringsskjerm med en oppløsning på opptil 5760x3600px, og gir skarpere og delikate detaljpresentasjoner støttet av et høyt kontrastforhold på 380:1.

PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK


Printeren leveres med en anti-ripefilmbeskytter med høy lysgjennomgang, som effektivt beskytter skjermen mot slitasje og riper samtidig som den sikrer utskriftsnøyaktighet. En gratis ekstra film inkludert for enkel utskifting.

Anycubic Photon Mono X 6Ks


En utskriftsdimensjon på 195,84 x 122,4 x 200 mm (LWH) bringer deg opp til et maksimalt utskriftsvolum på 4,76L, noe som sikrer flere utskrifter på én gang.

Den oppgraderte Anycubic LightTurbo-matriselyskilden og den teksturerte optiske linsen med høy presisjon gir en stabil og jevn parallell lyskilde, som effektivt fjerner optiske lag og rutenett og skaper en jevn og delikat modelloverflate. Utskriftshastigheten når 15-60 mm/t.

Anycubic Photon Mono X 6Ks
Den stabile to-lineære Z-akse-skinnen og dens svært slitesterke POM-anti-backlash-muttere begrenser Z-aksens stabilitet til mikronnivået, og eliminerer effektivt utskriftslag og sikrer alle utskriftsdetaljer.

Anycubic Photon Mono X 6Ks


Den lasergraverte teknikken som utskriftsplattformen tar i bruk enestående sandblåsing når det gjelder plattformflathet og vedheft, reduserer fall-off og vridninger og gir deg en enda bedre suksessrate.Oppgradert Slicer Professional og gratis

Anycubic Photon Mono X 6Ks


Den oppgraderte gratis egenutviklede sliceren Anycubic Photon Workshop 3.0 gir deg en enda bedre slicer-opplevelse i stansing, støtte, avskalling og layout. Forenklet brukergrensesnitt gjør slicing enklere. Den nye modellreparasjonsfunksjonen bidrar også til å øke suksessraten for utskrift.
Anycubic Photon Mono X 6Ks
Anycubic Photon Mono X 6Ks
Flere så også på