Hei! Vi fant et fint alternativ

Varen du ble linket til er ikke lenger lagerført. Vi foreslår derfor produktet du ser under! Ønsker du likevel å se DJI FPV Goggles V2, klikk her.
-15%
HjemKamerautstyrVideobriller/monitorDJI FPV
Print produktark

DJI Goggles Integra

kr 6.689,-
7899| 7.899,-
3|10|1325
VareID: 59471, Produktnr: CP.FP.00000113.01
Produktinfo
Tips en venn
Anmeldelser

Produktinformasjon

410g
HD bilde og lav latency
DJI O3+
Trådløs streaming
Integrert batteri design
DJI Goggles Integra her med DJI O3+ som gir deg ultra law latency, slim design, knallbra ergonomi og mer! Brillene vil automatisk bytte mellom 2.4GHz og 5.8GHz for å opprettholde et stabilt signal slik at brukeropplevelsen oppleves som enestående.
PS! Produkt kan avvike fra video.Les merKlippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

OK

DJI Goggles Integra


Sett deg i pilotens sete
Nyt komfort og bekvemmelighet på neste nivå med DJI Goggles Integra. Nå mindre, lettere og utstyrt med Micro-OLED-skjermer, slik at du opplever enestående klarhet mens du navigerer på himmelen.

Kvalitet
DJI Goggles Integra er kompakte og og praktise med sitt integrerte batteri design. Den sammenleggbare antennen og gjør dem enkle å oppbevare, komfortable å ha på seg og egnet for langvarig bruk.
DJI Goggles Integra
Ekstremt klart bilde!
De to HD Micro-OLED-skjermene tilbyr enestående klarhet og en oppdateringsfrekvens på opptil 100 Hz. Brillene presenterer en jevn fullskjerm live-feed foran øynene dine, og skaper en oppslukende verden med ubegrenset potensial.

SyncSmooth
Ny SyncSmooth-teknologi produserer jevn, flytende videooverføring for høyhastighets luftfotografering. Å se opptak med DJI Goggles Integra er også lettere for øynene, og reduserer effektivt visuell tretthet og svimmelhet.

Del opplevelsen med en kompis
Koble DJI Goggles Integra til DJI Fly-appen på smarttelefonen din for å vise et sanntids kamerabilde til både brillene og smarttelefonen samtidig. Del utsikten med venner for å nyte en fantastisk og oppslukende flytur sammen.
DJI Goggles Integra

Spesifikasjoner

Vekt410g
Maks batteritid120min
Oppløsning1080p

Innhold

1x DJI Goggles Integra
1x USB-C OTG-kabel
2x DJI Goggles Integra brilleinnfatninger (par)
11x DJI Goggles Integra korrekturlinser (par)
1x DJI Goggles Integra topphodebånd
1x Linseklut for rengjøring
Flere så også påVinn ønskeliste
Gavetips 0-500
Gavetips 500-1000
Gavetips 1000-2000
Gavetips 2000-5000
Gavetips 5000+
Julekalender
Gavekort