Gladius Advanced Pro - Undervannsdrone/ROV - elefun.no - Radiostyrt hobby
Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: kr 0,- Totalt: kr 0,- inkl. MVA

Gladius Advanced Pro - Undervannsdrone/ROV

kr 0,-
Del opp betalingen med Klarna. Les mer »
Tilhører kategori
Utgåtte varer(slettet)
Utgått
+
-
Få pristilbud
Kjøp
Overvåk
VareID: 41053


Produktet er ikke lenger i vår lagerførte produktkatalog

Årsak kan være at produktet er utgått fra leverandør, erstattet med ny vare, har hatt liten etterspørsel eller lignende. Eventuelle spørsmål kan rettes til kontakt@elefun.no.Dykk ned til 100 meter
3 timers driftstid
4K Ultra-HD Kamera
Kompakt og transportabel

Opplev en ny verden og fang den på video i 4K. Gladius fra Chasing Innovation er en smart undervannsdrone utviklet for filming og utforsking. Dykk ned til 100 meter og gjør høykvalitets opptak i 4K, eller 1080p full- HD og 120fps. Se eventyret live på din mobil eller tablet!

Gladius Advanced Pro - Undervannsdrone/ROV
Endelig en undervannsdrone/ROV som er så kompakt, praktisk og lett å bruke at hvem som helst kan ta den i bruk. I settet inneholder alt man behøver, utenom skjermen hvor du benytter valgfri smarttelefon eller tablet med. Last ned styringsappen IF.Drive fra Chasing Innovation, og du er i gang!

Gladius Advanced Pro - Undervannsdrone/ROVGladius er utstyrt med en praktisk håndkontroller hvor du klipser fast din mobil/tablet, slik at du får en meget fin og oversiktelig styrekonsoll/skjermløsning. Modellen driftes av et innebygget 3s 6100mAh drivbatteri so mgir deg hele 3 timer driftstid. I front er den utstyrt med 4K kamera og 2 sterke LED lys.
Gladius Advanced Pro - Undervannsdrone/ROV

Radiosignaler fungerer desverre ikke godt i vann, og man er derfor nødt til å ha ledning til overflaten for å overføre styringssignaler og live video. Gladius er utstyrt med en 100 meter kabeltrommel. Denne kan benyttes på to måter. Enten som trommel på land, eller som flytebøye som trådløst overfører tilbake til din sender på land.

Bøyen setter opp eget WiFi nettverk valgfritt på 2.4G eller 5G som du kobler din telefon opp mot.


Gladius Advanced Pro - Undervannsdrone/ROV


Gladius Advanced Pro - Undervannsdrone/ROV

Lys og filter

I front, på hver side av kamera er, er Gladius utstyrt med kraftige LED-lys for å gi en jevn belysning i mørke forhold. Belysningen kan slås av og på fra håndkontrollen, og kan også dimmes fra 0-100%. Det er tilrettelagt fro bruk av filter(må kjøpes separat). Gummiringen rundt linseglasset i front av modellen er avtagbart og kan erstattes med ulike filter. Dette kan være nyttig ved filming i ulike farvann og lysforhold.


Gladius Advanced Pro - Undervannsdrone/ROV

Egen app

Last ned den tilhørende styringsappen IF.Drive fra App store eller Google play. Appen gir deg oversikt med live video, foto/video kontroller, dybde, temperatur m.m.
Gladius Advanced Pro - Undervannsdrone/ROV

Kontroller og skjerm

Håndkontrolleren er justerbar for innfestning av enten mobil eller tab. Størrelsen er praktisk justerbar og låser i ønsket possisjon. Kontrollen gir et godt grep og sikrer god kontroll på modellen, samtidig som du har god oversikt over opptak og app-detaljer i skjermbildet.
Modellen kan benyttes både i ferskvann og saltvann. I pakken følger det med to vekter tilpasset oppdriften i fersk-/saltvann. Husk å ha på riktig vekt i riktig forhold for at modellen skal bevege seg godt i vannet.

Pakken er også utstyrt med transport og oppbevaringsryggsekk slik at du trygt og praktisk kan transportere med deg modellen. Sekken rommer alt nødvendig utstyr.
Gladius Advanced Pro - Undervannsdrone/ROV

Spesifikasjoner

Mål432 x 270 x 114 mm
Vektca. 3,2 kg
Maks hastighet4 knop
Dykkhastighet3 knop
Brukstid4.5 timer(30% motor, LED av)
3 timer(50% motor, LED av)
1 time(100% motor, LED av)
Brukstemperatur-10 til 45C

Bøye

Vektca. 1,3 kg
Batteri3050mAh
Brukstid6 timer

LED lys

Styrke2x 1200LM
Maks styrke10W
Temperatur6200K
DimbareJa

Kamera

CMOS1/2.3 timmer
LinseF2.8
Fokus>70mm
Bildeoppløsning12M (4000x3000)
BildeformatJPEG
Videooppløsning4K: 3840 x 2160 30 fps
FHD: 1920 x 1080 30 fps
FHD: 1920 x 1080 60 fps
FHD: 1920 x 1080 120 fps
Bitrate60M
VideoformatMP4
Internminne64G

Anbefalt tilbehør til dette produktet


kr 849,-
Velg antall
Få pris
kr 695,-
Velg antall
Få pris
kr 849,-
Velg antall
Få pris
kr 549,-
Velg antall
Få pris
kr 549,-
Velg antall
Få pris


Motta tilbud og nyheter først!
Meld meg på

VISA mastercard Diners Club Betal etter varen er mottatt med Klarna Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
     Hovedsiden      Om oss      Kontakt oss      Nettbutikken      Kjøpsvilkår      Personvern
Elefun AS © 2003 - 2019