Årets nettside 2010 - Innovasjonsprisen

Skrevet av: Jon


Som mange av dere sikkert fikk med dere, så vant vi innovasjonsprisen 2008. Dette er en pris Bring deler ut hvert år i forbindelse med sitt årlige arrangement Load. Også i år var vi nominert, men at vi skulle få med oss den gjeve prisen for andre gang hadde vi på forhånd ikke forventet oss.


Bilde: Fra venstre Line Skaane og Leif Westgård (begge fra Stormberg), Jon Peder Saxe og Roger Mo fra Elefun. (Foto: Birger Morken, Bring)


Kriterier for innovasjonsprisen

Her vektlegges innovasjon. Det kan være alt fra kjøpsopplevelse og kundeservice til produkttilbud, logistikkløsninger og miljøtiltak. De nominerte trenger ikke være innovative på alle områder, men det kan være de små enkle tingene som gjør at nettbutikken skiller seg ut på en måte som er til inspirasjon og etterfølgelse for andre nettbutikker.


Nominerte

Vi var i godt selskap da de øvrige nominerte i vår kategori var HTH og Stormberg. Begge hadde svært fine webløsninger, og vi personlig hadde mest troen på at HTH skulle gå av med seieren. Derimot ble det vi som vant, mens Stormberg gikk av med prisen for beste nettbutikk.

Øvrige nominerte til prisen årets nettbutikk var Vinmomopolet, Bleieboden, Lille Vinkelsko og Kondomeriet.Video: Videopresentasjon av de nominerte i kategorien Innvasjonsprisen


Juryens begrunnelse

Årets innovatør er utviklet for og av entusiaster innenfor sitt område og det synes. Med innovative løsninger og god kundeservice preges butikken av at de er svært proffe, men mest av alt synes det er gøy å drive med produktene de selger og ønsker at kunden skal ha det like artig.

Involvering av kunde fungerer svært bra. Kontakten med kunden fremstår gjennom åpen dialog og tilbakemeldinger. Dette er en nettbutikk som flyr høyt selv om produktene deres lett kræsjer i hendene på kunden.

Vinneren er: Elefun.noVideo: Videobeskrivelse av innovasjonsprisen ved utdelingen av netthandelsprisen 2010.


Vi takker dere!

Eneste grunnen til at vi er blitt hva vi er i dag er dere som kunder. At dere sier hva dere vil ha, og kommer med innspill om forbedringer og muligheter på vår web hjelper oss kontinuerlig videre med utviklingen. Vit at vi setter pris på deres meninger! Selv om ikke alle følges opp, så skal dere vite at mye av slik Elefun.no ser ut i dag er formet etter deres innspill og meninger.

Bilde: Elefun feirer seieren


Foredrag og underholdning

Selve prisutdelingen foregikk under middagen på kvelden. For dette hadde vi vært igjennom en lang og spennende dag med blant annet foredrag fra Psykolog og inspirator Manuel Knight, industridesigner og forretningsmann Bård Eker,og tidligere BI-rektor, nå president ved Lorange Institute of Business Peter Lorange.

I tillegg til foredrag ledet Ivar Dyrhaug oss gjennom en morsom kveld med blant annet underholdning fra Oslo Fagottkor, Norske talenter-vinnerne Quick og Henning Stranden minitrio.

BILDE: Fra v.: Psykolog og inspirator Manuel Knight, industridesigner og forretningsmann Bård Eker, og tidligere BI-rektor, nå president ved Lorange Institute of Business Peter Lorange. Bilde: http://skobloggen.lillevinkelsko.no

BILDE: Øverst fra venstre: Konferansier Ivar Dyrhaug ledet showet, Oslo Fagottkor fremførte bl.a. sin versjon av Annie, Norske talenter-vinnerne Quick imponerte med sin synkrone dansing, og Henning Stranden minitrio fikk folk til å vri seg på stolene av latter (og forlegenhet...). Bilde: http://skobloggen.lillevinkelsko.no

BILDE: Vi intervjues av Ivar Dyrhaug etter at å ha blitt tildelt innovasjonsprisen av konserndirektør Arne Bjørndahl (til venstre). Bilde: http://skobloggen.lillevinkelsko.no


Mer om...

Mer om Bring, Load og netthandelsprisen kan du lese her: http://www.bring.no/load/Netthandelsprisene

Bilde: Årets vinner: Elefun.no
Jon - 24.09.2010 15:07:09

PS! Vi tar forbehold om skrivefeil. Husk at lagerstatus, produktinformasjon og pris endres med tiden,
og at din utskrift vil bli utdatert. Utskriftstidspunkt fra elefun.no: 19.08.2019 18:34:49